HENKILÖKUNTA

Hevosihmisiltä hevosihmisille!Marja Isotalo

Marja asuu Paimiossa Hanhialan tilalla ja on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, SMS Qualified Saddle Fitter, MMM agronomi sekä KLT-kirjanpitäjä.
Tärkeimmät harrastukset ovat kouluratsastuksen opettelu ja nuorten hevosten kanssa puuhailu.


p. 044-0753031 tai paimio@satula.com
 


Satu Peltomäki

Satu työskentelee pääasiassa Ypäjän ja Helsingin toimipisteissä. Satu on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, SMS Qualified Saddle Fitter sekä ammatillinen opettaja. Sadulla on monipuolinen työkokemus tallimestarina ja hevosaineiden opettajana (Ypäjän Hevosopisto) sekä kilpahevosten hoitajana ulkomailla. Harrastuksiin kuuluu mm. stewardin tehtävät kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

p. 044-3644 700 tai satu@satula.com

 
Pauliina Niemi

Pauliina ajaa pääasiassa satula-autolla ja tekee satulansovituksia. Pauliinalla on lisäksi oma talli, erityisenä mielenkiinnon kohteina näyttelyt ja shetlanninponien kasvatus!

p. 044-2388 332 tai auto@satula.com
 
  Christel Sonntag

Christel toimii pääasiassa Paimion toimipisteessä ja tekee satulansovituksia Turun alueella. Christel on koulutukseltaan ekonomi ja hän on pyörittänyt omaa ratsastustarvikeliikettä yli 20 vuotta. Christel on kilpaillut kouluratsastuksessa vaativalla tasolla ja kasvattanut lukuisia hevosia. Christel on nimennyt itsensä yrityksen yhteyspäälliköksi, joka kehittää myös eri toimipisteiden toimintaa ja toimii muun satulatiimin esimiehenä. Christelin tavoittaa puhelimitse numerosta 044-2402556 tai sähköpostilla info@satula.com
 

Vivi Myllylä

Vivi työskentelee Kangasalan toimipisteessä. Koulutukseltaan hän on ratsastuksenohjaaja, sosionomi (AMK) ja ratsastusterapeutti SRT. Vivillä on monipuolinen työkokemus hevosalalta mm. opetustehtävistä ja terapiatyöstä. Satuloiden lisäksi Vivi opettaa, tekee ratsastusterapiaa ja lasten perhekuntoutusta.

p. 044-3644699 tai kangasala@satula.com
 
  Johanna Soiluva toimii osa-aikaisena työntekijänä Satula.comin Tuomarinkylän toimipisteessä. Johanna on eläinlääketieteen opiskelija, joka on aikaisemmin opiskellut Ypäjällä hevostenhoitajaksi. Intohimona hänellä on kenttäratsastus, jossa hän myös kilpailee hevosensa kanssa vaativalla tasolla.

p. 044 2382237 tai info@satula.com
  Jatta Simola

Jatta työskentelee Oulun toimipisteessä. Koulutukseltaan hän on ratsastuksenopettaja, agrologi (AMK) ja ammatillinen opettaja. Jatalla on pitkä työkokemus ratsastuksen ja hevostalouden opetustehtävistä ammatillisissa oppilaitoksissa. Vapaa-ajalla Jatta harrastaa kouluratsastusta.

p. 044 525 3388 tai oulu@satula.com