HENKILÖKUNTA

Hevosihmisiltä hevosihmisille!Marja Isotalo

Marja asuu Paimiossa Hanhialan tilalla ja on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, SMS Qualified Saddle Fitter, MMM agronomi sekä KLT-kirjanpitäjä.
Tärkeimmät harrastukset ovat kouluratsastuksen opettelu ja nuorten hevosten kanssa puuhailu.


p. 044-0753031 tai [email protected]
 


Satu Peltomäki

Satu työskentelee pääasiassa Ypäjän ja Helsingin toimipisteissä. Satu on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja, SMS Qualified Saddle Fitter sekä ammatillinen opettaja. Sadulla on monipuolinen työkokemus tallimestarina ja hevosaineiden opettajana (Ypäjän Hevosopisto) sekä kilpahevosten hoitajana ulkomailla. Harrastuksiin kuuluu mm. stewardin tehtävät kansallisissa ja kansainvälisissä kilpailuissa.

p. 044-3644 700 tai [email protected]

 
Pauliina Niemi

Pauliina ajaa pääasiassa satula-autolla ja tekee satulansovituksia. Pauliinalla on lisäksi oma talli, erityisenä mielenkiinnon kohteina näyttelyt ja shetlanninponien kasvatus!

p. 044-2388 332 tai [email protected]
 
   
 

Vivi Myllylä

Vivi työskentelee Kangasalan toimipisteessä. Koulutukseltaan hän on ratsastuksenohjaaja, sosionomi (AMK) ja ratsastusterapeutti SRT. Vivillä on monipuolinen työkokemus hevosalalta mm. opetustehtävistä ja terapiatyöstä. Satuloiden lisäksi Vivi opettaa, tekee ratsastusterapiaa ja lasten perhekuntoutusta.

p. 044-3644699 tai [email protected]
 
Mira Eklund työskentelee Tuomarinkylän toimipisteessä. Koulutukseltaan hän on hevostenhoitaja, ratsuhevostenvalmentaja ja sairaanhoitaja. Työkokemusta on kertynyt hevosten parissa niin kotimaassa kuin Saksassa nuorten hevosten parissa. Miran sydäntä lähellä on kouluratsastus ja nuorten hevosten kanssa puuhailu.
p. 044 2382237 tai [email protected]
  Jatta Simola

Jatta työskentelee Oulun toimipisteessä. Koulutukseltaan hän on ratsastuksenopettaja, agrologi (AMK) ja ammatillinen opettaja. Jatalla on pitkä työkokemus ratsastuksen ja hevostalouden opetustehtävistä ammatillisissa oppilaitoksissa. Vapaa-ajalla Jatta harrastaa kouluratsastusta.

p. 044 525 3388 tai [email protected]