AUKIOLOAJAT

VK 33
Satulansovittajamme Vivi Myllylä paikalla lauantaina 19.8.2017 nuorten hevosten festivaalin aikana. Satulansovitusvaraukset ja noudot/palautusajat voi sopia suoraan hänen kanssaan, kangasala@satula.com p. 044-3644699

   

VK 34
MA 21.8. 13-16
Myös satulansovitusaikoja saatavilla! tiedustelut paimio@satula.com

Satulansovittajamme Vivi Myllylä paikalla lauantaina 27.8.2017 barokkipäivän aikana expo-alueella satula-auton kanssa. Satulansovitusvaraukset ja noudot/palautusajat voi sopia suoraan hänen kanssaan, kangasala@satula.com p. 044-3644699

VK 35

Olemme paikalla suomenratsujen kuninkaallisten aikana expo-osastollamme ja autamme satulaongelmissa satula-auton kanssa tai myymälässä sopimuksen mukaan!Varaa sovitusaikasi: to-pe: kangasala@satula.com la-su: auto@satula.com!


HUOM! ilmoitamme nettisivuillamme aina perjantaina seuraavan viikon aukiolopäivät. Näin pystymme tarjoamaan joustavammin satulansovituspalvelua mahdollisimman monelle Ypäjällä vierailevalle asiakkaallemme, sovituksen hinta toimipisteessä 40€, Hevosopiston opiskelijoille ilmainen! Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta!
Huom! Toimipisteessä ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.

Varaathan ajoissa ajan sovitukseen, jos olet tulossa esimerkiksi lähijaksolle tai valmennukseen!

Ypäjän toimipisteeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös muinakin päivinä (Ypäjän toimipisteessä työskentelevät henkilöt saattavat työskennellä muissa toimipisteissä muina päivinä).  Sovitusaikoja myös aukioloajan ulkopuolella, varaathan erikseen ajan satulansovitukselle hevosen kanssa! Satulansovituksen hinta Ypäjän toimipisteessä on 40€. Käytössämme ovat Hevosopiston maneesit ja kentät ilman eri veloitusta!

Huomaathan, että myymälässämme voi olla ajoittain ruuhkaa, jolloin emme välttämättä pysty vastaamaan puheluihin.
Pyydämme jättämään viestin vastaajaan tai lähettämään tekstiviestin / sähköpostin, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian vapauduttuamme.

Yhteystiedot:
satu@satula.com
puh. 044-3644700
Osoite: (Huom! Tähän osoitteeseen ei voi lähettää satuloita)
Ahteensuuntie 22
32100 Ypäjä
(käynti 5-tallin takaa, sijainti tallin alapuolella)