SATULA.COM YPÄJÄ
   

VK 26

Ma  26.6.    Klo  12-16
Pe   30.6.   Klo   11-15

Satula.comin kaikki toimipisteet lomailevat 1.-16.7.2017!
Viikolla 26 kokeiluun otettujen satuloiden palautuksista sovitaan tapauskohtaisesti.
Postitse tai matkahuollon kautta lähetettyjen satuloiden palautukset toivomme Paimion osoitteeseen!
Mikäli vuokrakautesi loppuu lomamme aikana, voit palauttaa satulan ilman lisämaksua lomamme jälkeen.

Ypäjän toimipisteemme avoinna kaikille asiakkaille myös meeting-leirien aikana seuraavasti!

PONI/JUNIORI-MEETING
Satula.com tarjoaa leiriläisille mahdollisuuden oman satulan sopivuuden tarkistukseen ja tarvittaessa satulansovitukseen veloituksetta Ypäjän toimipisteessä V-tallin alakerrassa tiistaina 25.7.2017 klo 11-15. Tarvittaessa mahdollisuus sopia myös muusta ajasta samana päivänä. Voit halutessasi varata ajan etukäteen paimio@satula.com tai p. 044-0753031. Tervetuloa!

SENIORIMEETING
Satula.com tarjoaa leiriläisille mahdollisuuden oman satulan sopivuuden tarkistukseen ja tarvittaessa satulansovitukseen veloituksetta Ypäjän toimipisteessä V-tallin alakerrassa tiistaina 1.8.2017 klo 11-15. Tarvittaessa mahdollisuus sopia myös muusta ajasta samana päivänä. Voit halutessasi varata ajan etukäteen paimio@satula.com tai p. 044-0753031. Tervetuloa!

HUOM! ilmoitamme nettisivuillamme aina perjantaina seuraavan viikon aukiolopäivät. Näin pystymme tarjoamaan joustavammin satulansovituspalvelua mahdollisimman monelle Ypäjällä vierailevalle asiakkaallemme, sovituksen hinta toimipisteessä 40€, Hevosopiston opiskelijoille ilmainen! Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta!
Huom! Toimipisteessä ei ole mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.

Varaathan ajoissa ajan sovitukseen, jos olet tulossa esimerkiksi lähijaksolle tai valmennukseen!

Ypäjän toimipisteeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös muinakin päivinä (Ypäjän toimipisteessä työskentelevät henkilöt saattavat työskennellä muissa toimipisteissä muina päivinä).  Sovitusaikoja myös aukioloajan ulkopuolella, varaathan erikseen ajan satulansovitukselle hevosen kanssa! Satulansovituksen hinta Ypäjän toimipisteessä on 40€. Käytössämme ovat Hevosopiston maneesit ja kentät ilman eri veloitusta!

Huomaathan, että myymälässämme voi olla ajoittain ruuhkaa, jolloin emme välttämättä pysty vastaamaan puheluihin.
Pyydämme jättämään viestin vastaajaan tai lähettämään tekstiviestin / sähköpostin, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian vapauduttuamme.

Yhteystiedot:
satu@satula.com
puh. 044-3644700
Osoite: (Huom! Tähän osoitteeseen ei voi lähettää satuloita)
Ahteensuuntie 22
32100 Ypäjä
(käynti 5-tallin takaa, sijainti tallin alapuolella)