KAIKKIIN SATULOIHIMME ON SAATAVISSA EDULLINEN OSAMAKSURAHOITUS YHTEISTYÖSSÄ RESURS BANKIN KANSSA!

Resurs Bankin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Rahoituksella voit jakaa maksusi jopa 72 kuukaudelle. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoistamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.
Palvelu lyhyesti:
Maksaessasi Resurs Bank -rahoituksella, et maksa mitään ostoksen yhteydessä, vaan lasku tulee suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja maksaa ensimmäisen erän vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman ylimääräisiä kuluja.
Laskun voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4€/kk.
Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitetaan ainoastaan käsittelymaksu 4€/kk ja tilimaksu 35 € (kertaveloitus). Tarkempaa tietoa linkistä!

Täytä Satula.com-tilin hakemus
täällä!

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:
Henkilötunnuksesi on oikein
Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen)
MUISTATHAN LUKEA YLEISET JA ERITYISET TILIEHDOT ENNEN KUIN HAET LUOTTOA!
Saat luottopäätöksen suoraan sähköpostiisi 24 tunnin sisällä.

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään ostosta toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset.

Mikäli satulaostos on ehditty jo tehdä Resursbankin kautta, ja satula päätetäänkin maksaa muulla maksutavalla, perimme luoton peruutuksesta 20 e maksun.


Mikäli sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.