Koulusatulavyöt

Koulusatulavyö Merkki: Passier

Passierin nahkainen muotoiltu satulavyö. Suunniteltu erityisesti tilanteisiin, jossa koulusatulalla on taipumus valua eteenpäin. Sopii erittäin hyvin hevosille joilla satulavyön asento suuntautuu eteenpäin. Antaa mahtavasti hevoselle tilaa liikkua! Koot: 50cm-70cm

Hinta: 149 €

Koulusatulavyö Merkki: Horse Comfort

Muotoiltu satulavyö nahkaa, pituudet 55 cm 65cm ja 75 cm.

Hinta: 74 €

Koulusatulavyö Merkki: Fairfax

Fairfax Performance Girth; anatomisesti muotoiltu laadukas nahkavyö ilman joustoja. Fairfax-vyöt lisäävät hevosen suorituskykyä vähentämällä painetta satulavyön kohdalla ja lisäämällä merkittävästi eturaajojen liikerataa. Fairfax- satulavöistä on saatavilla myös narrow gauge- vaihtoehto, mikä sopii hevosille, joiden kyynärpäiden väli on alle 20 cm. Tilaustuote, kysy varastokokoja.

Hinta: 280 €

Koulusatulavyö neopreenia Merkki: Horse Comfort

Helppohoitoinen ja pehmeä hevoselle. Rissasoljet ruostumatonta terästä. Ei joustoja. Pituudet 40 cm, 50 cm, 60 cm ja 70 cm. Väri musta.

Hinta: 39 €

Protector girth Merkki: Amerigo

Tämän vyön muoto tukee hevosta mahan alta isommalta alueelta eikä sen takareunaan mahan alla tule painerajaa. Vyö jättää kainaloon tilaa niin, että etujalka ei koske vyöhön liikkeessä. Tämä vyö pysyy hyvin paikallaan, ja auttaa myös satulaa pysymään paikallaan.

Hinta: 335 €

Synteettinen satulavyö Merkki: Eric Le Tixerant

Eric Le Tixerant- vyön ansiosta hevonen pystyy hengittämään vapaammin, ja näin pitämään rintalihakset rennonpina, tämän tuloksena liike, askellajit ja suorituskyky paranevat. Satuloidessa vyön kuuluu asettua tasaisesti keskelle hevosen rintakehää, vyö kuuluu kiristää kummaltakin puolelta yksi reikä kerrallaan. Satulavyö on tehty hyvin joustavasta materiaalista, joten sen pitäisi olla 5-10cm lyhyempi kuin tavallisen vyön. kireys on optimaalinen kun vyön ja hevosen väliin mahtuu kämmen. Värit: musta ja ruskea. Pituudet: 45-75 cm

Hinta: 199 €
NAHANHOITOTUOTTEET
Hoitotuotteet
SATULATARVIKKEET
Satulahuovat
Kaaret
Jalustinhihnat ja Jalustimet
Romaanit ja Geelit
SATULAVYÖT
Pitkät satulavyöt
Vatsapanssari
Koulusatulavyöt
Muut
HYVINVOINTITUOTTEET
Suoliston hyvinvointi
MUUT TUOTTEET
Tilsakumit