Pitkät satulavyöt

Nahkainen satulavyö Merkki: Passier

Huippulaadukas muotoiltu satulavyö Passierilta. Joustot molemmissa päissä, kolme D-rengasta apuohjien kiinnitystä varten. Pituudet 110 - 145 cm, värit musta, havanna ja teak.

Hinta: 149 €

Satulavyö nahkaa Merkki: Globus

Muotoiltu S-vyö. Pituus 100-140 cm. Värit musta, tumma ruskea, vaalean ruskea.

Hinta: 109 €

Satulavyö nahkaa Merkki: Presence

Nahkainen pehmustettu ja muotoiltu S-vyö ilman joustoja. Pituudet 100cm-140cm. Värit musta ja tummanruskea.

Hinta: 109 €

Satulavyö nahkaa Merkki: Passier

Muotoiltu vyö leveämmällä keskiosalla. Joustot molemmissa päissä, D-renkaat sivuilla ja pikalukko keskellä. Pituudet: 110, 120, 130 ja 140cm. Värit musta ja ruskea.

Hinta: 149 €

Satulavyö nahkaa Merkki: Fairfax

Fairfax Performance Girth; anatomisesti muotoiltu laadukas nahkavyö ilman joustoja. Fairfax-vyöt lisäävät hevosen suorituskykyä vähentämällä painetta satulavyön kohdalla ja lisäämällä merkittävästi eturaajojen liikerataa. Fairfax- satulavöistä on saatavilla myös narrow gauge- vaihtoehto, mikä sopii hevosille, joiden kyynärpäiden väli on alle 20 cm. Tilaustuote, kysy varastokokoja.

Hinta: 290 €

Synteettinen satulavyö Merkki: Eric Le Tixerant

Eric Le Tixerant- vyön ansiosta hevonen pystyy hengittämään vapaammin, ja näin pitämään rintalihakset rennonpina, tämän tuloksena liike, askellajit ja suorituskyky paranevat. Satuloidessa vyön kuuluu asettua tasaisesti keskelle hevosen rintakehää, vyö kuuluu kiristää kummaltakin puolelta yksi reikä kerrallaan. Satulavyö on tehty hyvin joustavasta materiaalista, joten sen pitäisi olla 5-10cm lyhyempi kuin tavallisen vyön. kireys on optimaalinen kun vyön ja hevosen väliin mahtuu kämmen. Värit: musta ja ruskea. Pituudet: 115-135cm.

Hinta: 219 €
NAHANHOITOTUOTTEET
Hoitotuotteet
SATULATARVIKKEET
Satulahuovat
Kaaret
Jalustinhihnat ja Jalustimet
Romaanit ja Geelit
SATULAVYÖT
Pitkät satulavyöt
Vatsapanssari
Koulusatulavyöt
Muut
HYVINVOINTITUOTTEET
Suoliston hyvinvointi
MUUT TUOTTEET
Tilsakumit