Romaanit ja Geelit

Edestä kohottava geeliromaani Merkki: Acavallo

Muotoiltu geeliromaani satulan alle. Antislip-pinta, vaimentaa iskuja ja samalla kohottaa satulaa edestä. Voidaan pestä käsin juoksevan veden alla, saippuavedessä liottamalla pinnasta saa entistäkin tarttuvamman. Yksi koko, väri kirkas.

Hinta: 69 €

Geeli Merkki: Akton

Eläinlääkäreiden suosittelema, hintansa arvoinen, erittäin laadukas ja kestävä geeli satulan alle vaimentamaan iskuja ja tasoittamaan selkään kohdistuvaa painetta. Säännöllisessä käytössä geeli säästää hevosen selkää ja ehkäisee tehokkaasti selkälihasten kipeytymistä. Vain 1 cm paksu, joten ei vaikuta satulan sopivuuteen. Mukana säilytysboksi ja valkoinen konepestävä suojus.

Hinta: 130 €

Gel-pad etukohottaja Merkki: Globus

Muotoiltu kohottaja satulan etukaaren alle. Antislip-pinta, vaimentaa iskuja, ja samalla kohottaa satulaa edestä. Voidaan pestä käsin juoksevan veden alla, saippuavedessä liottamalla pinnasta saa entistäkin tarttuvamman. Yksi koko, väri kirkas.

Hinta: 39 €

Gel-pad romaani Merkki: Globus

Liukueste geeli

Hinta: 39 €

Mattes correction pad -romaani Merkki: EA Mattes

Mattes correction pad -romaanissa on aitoa ja laadukasta lampaankarvaa. Romaanissa on neljä taskua, joihin voi tarvittaessa lisätä korjauspaloja eteen ja/tai taakse. Mattes correction padin avulla voidaan korjata esim. lapakuoppien, korkean selkärangan ja korkean sään aiheuttamia ongelmia. Korjauspalat tulevat mukana. Konepestävä. Malli: koulu ja yleis/este Koot: S (pony) M (cob) ja L (full) Värit: musta (luonnonvalkonen lampaankarva) ja tummanruskea (musta lampaankarva)

Hinta: 199 €

Mattes correction pad -romaani ilman karvaa Merkki: EA Mattes

Mattes correction pad -romaanissa on neljä taskua, joihin voi tarvittaessa lisätä korjauspaloja eteen ja/tai taakse. Mattes correction padin avulla voidaan korjata esim. lapakuoppien, korkean selkärangan ja korkean sään aiheuttamia ongelmia. Korjauspalat tulevat mukana. Malli: koulu ja yleis/este Koot: S (pony) M (cob) ja L (full) Värit: musta

Hinta: 99 €

Mattes correction pad -romaani ilman takakarvaa Merkki: EA Mattes

Mattes correction pad -romaanissa on aitoa ja laadukasta lampaankarvaa. Romaanissa on neljä taskua, joihin voi tarvittaessa lisätä korjauspaloja eteen ja/tai taakse. Mattes correction padin avulla voidaan korjata esim. lapakuoppien, korkean selkärangan ja korkean sään aiheuttamia ongelmia. Korjauspalat tulevat mukana. Konepestävä. Malli: koulu ja yleis/este Koot: M (cob) ja L (full) Värit: musta (luonnonvalkonen lampaankarva) ja tummanruskea (musta lampaankarva), beige

Hinta: 189 €

takaa kohottava geeliromaani Merkki: Acavallo

Muotoiltu geeliromaani satulan alle. Antislip-pinta, vaimentaa iskuja ja samalla kohottaa satulaa takaa. Voidaan pestä käsin juoksevan veden alla, saippuavedessä liottamalla pinnasta saa entistäkin tarttuvamman. Yksi koko, väri kirkas.

Hinta: 69 €

Trapezium pad Merkki: Prestige/Eskadron

Trapezium pad D1-satulaan, käy myös kaikkiin muihin satuloihin.

Hinta: 65 €
NAHANHOITOTUOTTEET
Hoitotuotteet
SATULATARVIKKEET
Satulahuovat
Kaaret
Jalustinhihnat ja Jalustimet
Romaanit ja Geelit
SATULAVYÖT
Pitkät satulavyöt
Vatsapanssari
Koulusatulavyöt
Muut
HYVINVOINTITUOTTEET
Suoliston hyvinvointi
MUUT TUOTTEET
Tilsakumit