Satuloiden
vuokraus

 

Turvallinen tapa

löytää oikea satula

 


Kuitupohja-materiaalit

Kentälle ja maneesiin!

SATULA-AUTO

 

AMMATTITAITOINEN

SOVITUSPALVELU


Ajankohtaista

SATULA.COM 10-vuotta!

Satula.com viettää 10-vuotisjuhliaan ja kutsumme kaikki kuluneina vuosina asiakkaanamme olleet sekä tietysti kaikki yhteistyökumppanimme mukaan juhliimme torstaina 28.6.2018 klo 17-21 Paimion toimipisteeseen! Ohjelmassa klinikka Working Equitation -tehtävillä vaihtelua kouluhevosen treeneihin, paneelikeskustelu hevosten hyvinvoinnista, satulatietoutta, tuote-esittelyjä, satulasepän työnäytöksiä, hevostarvikkeiden kirpputori, herkulliset tarjoilut, kilpailuja ym ym. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi! Tilaisuus on ilmainen eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

5b2a30fe4291b-Satulacom-kutsu-10vuotta-smaller.jpg

HUOMIOI KESÄAUKIOLOAJAT

Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti koko kesän ajan, tarkistathan kuitenkin toimipisteiden mahdolliset poikkeavat aukiolot! Palvelemme normaalisti arkisin myös puhelimitse ja sähköpostilla, mutta huomioithan, että henkilökuntamme lomailee vuorotellen. Satulansovituksia teemme myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kangasalan toimipiste on avoinna juhannukseen asti normaalisti, mutta siitä eteenpäin maanantaista torstaihin. Oulun toimipiste lomailee yksittäisiä viikkoja. Tuomarinkylän toimipisteemme on suljettuna lauantaisin kesä- ja heinäkuussa! Ypäjän toimipisteemme on suljettuna juhannuksesta eteenpäin viikot 26-28. Paimion toimipisteemme on avoinna sopimuksen mukaan.

Olemme tarpeen mukaan avoinna Ypäjällä olevien tapahtumien (kisaviikko, meeting-leirit, kansallinen poninäyttely, nuorten hevosten festivaali ja suomenratsujen kuninkaalliset) aikana ja pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti. Olethan kuitenkin yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa! Myös satula-automme ovat liikenteessä kesällä tarpeen mukaan!

TIEDOKSI ASIAKKAILLEMME!

GDPR-uudistus koskee myös Satula.comin palveluja ja olemme päivittäneet tietosuoja-asioita koskevan rekisteriselosteemme, joka löytyy etusivumme alalaidasta. Rekisteriselostesta käy ilmi, mihin tarkoitukseen asiakkaista kerättyjä tietoja käytetään. Jokainen meillä asioiva muodostaa sopimussuhteen ottaessaan satuloita kokeiluun. Tietoja säilytetään järjestelmässämme, joka on salasanasuojattu ja jonka käyttöoikeus edellyttää Satula.com Finlandin sisäisen järjestelmän käyttäjäoikeuksia.. Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Tietoja voi halutessaan muokata ja päivittää itse omalle asiakastilille kirjautuneena ollessaan.. Annamme mielellämme lisätietoja, otathan yhteyttä, jos joku jäi askarruttamaan! Tietosuoja-asioista vastaamme parhaiten sähköpostilla: [email protected]!

TERVETULOA SATULA.COMIN UUSITULLE NETTISIVUSTOLLE!

Lue allaolevasta linkistä sivuston käyttöohjeita ja vinkkejä!

KÄYTTÖOHJEET

Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti, ja alussa voi ilmetä pieniä käyttökatkoja!

Facebook