Satuloiden
vuokraus

 

Turvallinen tapa

löytää oikea satula

 


Kuitupohja-materiaalit

Kentälle ja maneesiin!

SATULA-AUTO

 

AMMATTITAITOINEN

SOVITUSPALVELU


Ajankohtaista

KOKEILE UUTTA RENAISSANCE-ESTESATULAA ASIANTUNTIJAN OPASTUKSELLA Renaissance by Prestige satulassa yhdistyvät ranskalaisten ja italialaisten satuloiden parhaat ominaisuudet. Renaissance satuloita Suomessa myy Satula.com. Satuloiden kehittäjä Frederic Butet on Suomessa 24-26.8. Voit varata ajan satulansovitukseen tältä todelliselta alan huippuosaajalta perjantaina 24.8 Tuomarinkylässä (044 075 30 31) tai tulla tutustumaan Renaissance satuloihin Helsingin Laaksolla 25-26.8 GP-finaali kilpailuissa! Tutustu lisää merkkiin täällä!

ASIAA MYYNTIVÄLITYKSESTÄ Olemme päivittäneet myyntivälitysehtojamme. Otamme satuloita myyntiin merkistä ja mallista riippuen, mutta tällä hetkellä myyntivälityspalvelun kysynnän olessa todella suurta, olemme joutuneet rajoittamaan myyntiin otettavia satuloita hieman aikaisempaan verrattuna. Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi seuraavia merkkejä: Childeric, Amerigo, Equipe, Bruno Delgrange, Frank Baines, Kent & Masters, Prestige, Antares jne. On kaikkien osapuolten etu, että satula myydään kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla! Tutustu lisää aiheeseen omalla sivulla täältä.

HUOMIOI KESÄAUKIOLOAJAT Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti koko kesän ajan, tarkistathan kuitenkin toimipisteiden mahdolliset poikkeavat aukiolot! Palvelemme normaalisti arkisin myös puhelimitse ja sähköpostilla, mutta huomioithan, että henkilökuntamme lomailee vuorotellen. Satulansovituksia teemme myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Olemme tarpeen mukaan avoinna Ypäjällä olevien tapahtumien (nuorten hevosten festivaali ja suomenratsujen kuninkaalliset) aikana ja pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti. Olethan kuitenkin yhteydessä hyvissä ajoin ennen tapahtumaa! Myös satula-automme ovat liikenteessä tarpeen mukaan!

TIEDOKSI ASIAKKAILLEMME!

GDPR-uudistus koskee myös Satula.comin palveluja ja olemme päivittäneet tietosuoja-asioita koskevan rekisteriselosteemme, joka löytyy etusivumme alalaidasta. Rekisteriselostesta käy ilmi, mihin tarkoitukseen asiakkaista kerättyjä tietoja käytetään. Jokainen meillä asioiva muodostaa sopimussuhteen ottaessaan satuloita kokeiluun. Tietoja säilytetään järjestelmässämme, joka on salasanasuojattu ja jonka käyttöoikeus edellyttää Satula.com Finlandin sisäisen järjestelmän käyttäjäoikeuksia.. Rekisteröityneen käyttäjän henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. Tietoja voi halutessaan muokata ja päivittää itse omalle asiakastilille kirjautuneena ollessaan.. Annamme mielellämme lisätietoja, otathan yhteyttä, jos joku jäi askarruttamaan! Tietosuoja-asioista vastaamme parhaiten sähköpostilla: [email protected]!

TERVETULOA SATULA.COMIN UUSITULLE NETTISIVUSTOLLE!

Lue allaolevasta linkistä sivuston käyttöohjeita ja vinkkejä!

KÄYTTÖOHJEET

Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti, ja alussa voi ilmetä pieniä käyttökatkoja!

Facebook