Satula.com yhteistyö

Johanna Talvio

Olen 23-vuotias esteratsastaja Kirkkonummelta. Innostuksen ratsastukseen sain niin sanotusti äidin maidosta ja ensimmäinen poni minulle hankittiin ollessani 2-vuotias ja sillä kilpailemisen aloitin 8-vuotiaana. Ennen oman kilpaurani alkua molemmat vanhempani kilpailivat aktiivisesti, eli kilpaurheilu ollut aina osa elämääni ja on säilyttänyt merkittävän roolin elämässäni aina tähän päivään saakka.

Nykyään kilpailen useammalla hevosella Suomen korkeimmalla tasolla, sekä valmennan, että ratsastan ja kilpailutan muiden ihmisten hevosia. Me myös kasvatamme hevosia ja meillä onkin useita lupaavia nuoria hevosia Saksassa ja Hollannissa kasvamassa. Niistä minä ja siskoni Eveliina toivottavasti saamme itsellemme hienoja, uusia kilpakumppaneita. 

Parhaimpia saavutuksiani ovat sikoitukset ja voitot kansainvälisistä kilpailuista. Ikimuistoisina mieleen ovat myös jääneet arvokilpailuedustukset EM- ja PM-kilpailuissa, kuten myös kaksi SM-mitalin voittoa. Toivottavasti pääsen edustamaan Suomea vielä monissa arvokilpailuissa tulevaisuudessakin.

Menestyksen taustalla vaikuttaa moni asia, joista satula on yksi varsin merkittävä, sillä käytämme sitä joka päivä, kun ratsastamme. Huomasin selkeän eron hevosteni lapojen ja selän käytössä, sekä hyppykaaressa, jo ensimmäisellä kerralla, kun kokeilin Amerigon satuloita vuonna 2016. Tuolloin aloitin yhteistyön Satula.comin ja Amerigon kanssa. En voisi olla tyytyväisempi yhteistyöhömme ja toivonkin sen jatkuvan vielä pitkään!