Ajankohtaista Satula.comista!

Ajankohtaista

Kevät on monelle odotuksen aikaa, osa odottaa uusia varsoja, osa kesän kisoja ja osa kesälaitumia!

Me Satula.comissa olemme päättäneet palvella asiakkaitamme tänä vuonna koko kesän ajan, ja avuksemme onkin löytynyt sekä kesäharjoittelija että kesätyöntekijöitä. Olemme myös rekrytoimassa uutta vakituista henkilökuntaa, rekrytointiprosessi on vielä käynnissä, mutta toivottavasti pian pääsemme valitsemaan huipputyypit tiimimme vahvistukseksi sekä Paimioon että Kangasalle. Lisävoimien tavoitteena on parantaa palvelua ja vapauttaa jo kokeneempien tiimin jäsentemme resursseja satulansovituksiin ja tallikäynteihin, joille tuntuu tällä hetkellä oleva kova tarve kaikkialla.

Kevät on ollut meille melko kiireistä aikaa, joten muutama toivomus asiakkaillemme. Jos et tavoita puhelimitse, jätäthän viestin vastaajaan tai soittopyynnön tekstiviestillä, soitamme aina takaisin kaikille viestin jättäneille. Satulansovitusneuvontaa pystymme antamaan puhelimessa vain rajallisesti, joten haastavissa tapauksissa suosittelemme sovitusajan varaamista.

Voit toki asioida mielellään myös sähköpostilla, mutta voit myös soittaa jos et saa vastausta, sillä sähköpostien perillemenossa on ollut välillä haasteita ja myös meidän lähettämämme sähköpostit menevät usein asiakkaan roskapostikansioon. Satulansovitustarpeista kannattaa olla yhteydessä hyvissä ajoin, pystymme ajoittain järjestämään myös varauskalenterimme ulkopuolisia aikoja.

Satulansovituksia meillä tekevät Paimiossa Pauliina Niemi ja Marja Isotalo, Kangasalla Tuuli Alanen ja Satu Peltomäki (rajoitetusti Vivi Myllylä), Oulussa Jatta Simola sekä Helsingissä Satu Peltomäki ja lisäksi nyt myös Laura Haasala ja Mira Eklund. Kaikki satulansovittajamme ovat koulutettuja hevosalan ammattilaisia ja tarvittaessa haastavissa tapauksissa käytämme apuna koko tiimin osaamista .

Jännittävä projektina meillä on alkanut uuden toimitilan rakentaminen Lempäälään Konsalan tilan yhteyteen , jonne valmistuu syksyn 2021 aikana uusi myymälä ja maneesi. Kangasalan toimintamme siirtyy uusiin tiloihin Parvelasta loppuvuoden 2021 aikana. Uuden toimipisteemme sijainti on hieman keskeisempi: Konsalan tila sijaitsee muutaman kilometrin päässä Lempäälän Ideaparkilta. Uudet tilat on suunniteltu mahdollisimman toimiviksi ja turvallisiksi helpottamaan satulansovituksia ja henkilökuntamme työskentelyä.

 Aurinkoista kevään jatkoa toivottelee

Satula.comiin tiimi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTIKKELIN TIEDOT

Asiakaspäivä Lempäälässä 15.10.

Asiakaspäivä Lempäälässä 15.10.

Aika: klo 10-14 Ohjelmassa: klo 11 Fysioterapeutti Saara Uusitalon luento: Satulan vaikutus ratsastajan istuntaanklo 12 Käytännön satulansovitus- ja ratsastusdemo Satula.com ja Saara Uusitalo Päivän aikana voit tutustua uusiin upeisiin toimitiloihimme ja...

lue lisää
Lempäälän toimipiste on avattu!

Lempäälän toimipiste on avattu!

Tervetuloa asioimaan uuteen, tilavan ja upeaan myymäläämme Aukioloajat sekä päivitetyt osoitetiedot löydät osoitteesta www.satula.com/yhteystiedot/lempaala/ Sivustollamme on nyt julkaistu henkilökunta-sivu, jossa voit tutustua eri toimipisteidemme henkilökuntaan ja...

lue lisää
Satula.comin tarina

Satula.comin tarina

Meillä Satula.comissa vuosi 2021 on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja kuluvalle vuodelle onkin poikkeuksellisista ajoista huolimatta suunnitteilla kaikkea uutta ja jännittävää! Hevosala tuntuu kuuluvan harvoihin korona-ajan voittajiin, ratsastusharrastus on saanut...

lue lisää