Pidempiaikaiseen kokeiluun

Satulan vuokraus

Hyvä vaihtoehto esim. ongelmaselkäisten kanssa tai hevosen lihaksiston muuttuessa!

Satulan vuokraus

Vuokraamalla saat normaalia pidemmän kokeiluajan ja ehdit rauhassa testata satulaa! Mainio vaihtoehto muuttuvissa tilanteissa.

Vuokraus sopii hyvin tilanteeseen, jossa hevosen odotetaan muuttavan malliaan tai se on ollut esimerkiksi sairaslomalla. Vuokrausta voi hyödyntää myös ongelmaselkäisten kanssa tai jos ollaan epävarmoja satulan sopivuudesta

Vuokralle on saatavilla kaikkia muita uusia ja käytettyjä satuloita, paitsi välityssatuloita. Kun avaat satulan tiedot sivuiltamme, satula on vuokrattavissa, mikäli sen hinnan perässä lukee alv 24 % tai marg (tarkoittaa, että satula on marginaaliverotuksen piirissä oleva käytetty satula). Jos satulan hinnan perässä lukee välitys, se ei ole vuokrattavissa.

Vuokraamme myös satulavöitä!

Myös satulavyöllä voi olla olennainen vaikutus satulan istuvuuden ja hevosen suorituskyvyn parantamiseksi. Nyt sopivan satulavyön löytäminen on entistä helpompaa! Lue Lisää

Alla tiedot hinnoista ja ehdoista
(klikkaa otsikkoa lukeaksesi enemmän)

VUOKRAUSHINNASTO

Hinta 0-1500 € vuokra 99 €/kk
Hinta 1 501-3 000 € vuokra 149 €/kk
Hinta yli 3 001 € vuokra 199 €/kk
Hinta yli 5 001 € vuokra 249 €/kk
Vuokrauksesta tehdään aina kirjallinen sopimus.

VUOKRANMAKSU JA VUOKRA-AIKA

Vuokra maksetaan 1 kk jaksoissa kokonaan jokaiselta alkavalta vuokrauskuukaudelta. Vuokra-aika on maksimissaan 6 kuukautta, jonka jälkeen vuokrasopimuksen voi uusia tai voit lunastaa satulan itsellesi.

VUOKRASATULAN LUNASTUS ITSELLE

Vuokraaja voi lunastaa satulan itselleen milloin tahansa vuokrauskauden aikana. Lunastushinta on sopimuksessa määritetty hinta, josta vähennetään siihen mennessä maksetut vuokrat.

Vuokrauskausi on maksimissaan 6kk. Jos satula lunastetaan vuokrauskauden päätteeksi maksetut vuokrat hyvitetään kokonaisuudessaan 6 kuukauden jakson ajalta.

VUOKRAUSEHDOT, PALAUTUS JA KORVAUSVASTUUT

Satula on toimitettava takaisin puhdistettuna ja samassa kunnossa, kun se on ollut saataessa lukuun ottamatta normaalia kulumista. Satulalle aiheutuneet vahingot täytyy korvata korjauskulujen arvosta/arvonalennuksen osalta. Tapauksessa, jossa satulasta tulee käyttökelvoton, se on korvattava koko arvostaan. Vuokraussuhteen päättyessä vuokraaja vastaa satulan mahdollisista palautuskustannuksista.

5 hyvää syytä vuokrata satula!

Satulan hankintaan suhtaudutaan edelleen melko perinteisellä tavalla. Satula ostetaan, ja sitä käytetään niin kauan, kunnes havaitaan, ettei sitä voi enää käyttää – toisin sanoen, todetaan, että hevonen on kipeytynyt, ei liiku enää yhtä hyvin tai satula ei tunnu hyvältä ratsastajalle. Satulan vuokraus tuo mahdollisuuden muokautua niin hevosen kuin ratsastajan elämänmuutoksiin!

Satulaa täytyy saada rauhassa kokeilla ennen ostopäätöstä

Vuokraus tarjoaa nyt vieläkin pidemmän testausajan. Osa asiakkaistamme on kuitenkin myös alkanut oivaltaa, että satulan voi tosiaankin vaan vuokrata. Sitä ei ehkä edes kannata ostaa omaksi, sillä kohtuullisella kuukausikorvauksella saa käyttöönsä aina sopivan satulan muokkauspalveluineen ilman, että ottaa riskin rahojen sijoittamisesta kohteeseen, jonka käyttöaikaa hevoselleen ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan.

Satula tukee hevosen hyvinvointia

Oikeanlainen satula säästää eläinlääkärikuluissa, hierojien sekä muiden terapeuttien palkkioissa sekä tuo lisää tehokkaita treenauspäiviä. Satula, joka sopii ratsastajalle, voi myös auttaa istuntaongelmien korjaamisessa sekä siten edesauttaa ratsastajana kehittymisessä.

Hevonen muuttuu koko elinkaaren aikana

Tutkimustenkin mukaan on todettu, että hevonen muuttuu useita kertoja vuodessa riippuen vuodenajasta, ruokinnasta, treenauksesta, hevosen iästä, terveydentilasta ja lukuisista muista syistä. Ehkä ajattelutapaamme tulisikin muuttaa enemmän siihen suuntaan, ettei yhden satulan tarvitse olla sopiva ikuisesti, vaan kynnystä satulan päivittämiseen tulisi ehkä alentaa? Jos satulaan on sijoittanut tuhansia euroja, vaatii tietysti enemmän harkintaa vaihtaa se silloinkin, kun ongelmia ilmenee. Vanhalla satulalla koitetaan sinnitellä erilaisin virityksin ja varustein joskus erittäin haitallisilla seuraamuksilla hevosen hyvinvoinnin kannalta.

Satula itsessään on harvoin sijoitus

Uutena ostetun satulan arvo laskee samalla tavoin kuin esimerkiksi uusi auto liikkeestä ulos ajettaessa. Käytetty laatusatula saattaa sen sijaan säilyttää arvonsa hyvin pidettynä. Satula vaatii kuitenkin huoltoa jakäsittelyä hyvillä hoitoaineilla, toppausten uusimista, vastinhihnojen vaihtoa kulumisen mukaan yms.

Vähemmän stressiä ja enemmän hyvinvointia hevoselle ja ratsastajalle

Enää ei tarvitse murehtia vanhojen satuloiden säilytystä tarpeettomana varastossa tai kaupittelua nettipalstoilla! Satula.comissa on aina laaja valikoima hyväksi todettuja ja huollettuja merkkisatuloita odottamassa sitä tilannetta, jolloin satulatilanteen päivitys tulee ajankohtaiseksi!

Selaa satuloita

Satula-auto

Satulansovitus

Ota yhteyttä

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat

Satulatarvikkeiden verkkokauppa avoinna aina!

Osta helposti mm. satulan hoitotuotteet, satulahuovat, satulavyöt ja nahanhoitotuotteet - monipuoliset maksuvaihtoehdot!

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se