POHJOIS-SUOMI

Satula.com Oulu

Satulapalveluja ammattitaidolla!

Hae satuloita

Selaa, vuokraa, kokeile, osta

Varaa satulansovitus

Ajanvaraus netissä!

AUKIOLOAJAT

Toimipisteet ja yhteystiedot

Tilaa satula-auto

Sovitus & satulat omalla tallilla

Satula-akatemia

Tietoa satuloista & sovituksesta

OTA YHTEYTTÄ

Autamme kaikissa satula-asioissa!

OSOITE:Ratsastuskentäntie 3, 90540 Oulu | PUHELIN: tel:044 525 3388EMAIL: [email protected]

 

MA 22.7. 12-17

TI

 23.7.

12-16

KE 24.7.

12-17

TO 25.7.

12-16

PE 26.7.

suljettu

 

HUOMIOITAVAA:

Myymälämme sijaitsee Oulun Kuivasjärvellä. Toimitilamme yhteydessä on lämpöeristetty maneesi, jota vuokraamme myös ulkopuolisten käyttöön.

Vastaamme puheluihin muun asiakaspalvelutyön lomassa. Mikäli emme heti vastaa soittoosi, jätäthän viestin vastaajaan tai laitathan tekstiviestin/sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Huomioithan, että satuloita EI voi palauttaa toimipisteen yhteydessä olevaan talliin. Satula on aina kokeilijan vastuulla, kunnes se on palautettu liikkeeseen!

 

Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan pyrimme järjestämään aikoja myös tarpeen mukaan.

Aukioloajat

Etsitkö sopivaa satulaa?
Täytä lomake ja etsimme sinulle sopivia vaihtoehtoja!

Maneesikalenteri ja säännöt

Henkilökunta

Katso kuvia

Sijainti ja myymälä

Oulun toimipisteemme sijaitsee Kuivasjärven hevosurheilukeskittymässä.  Valikoimassa on noin 300 uutta ja käytettyä satulaa (käytössämme toki myös koko Satula.comin vaihtuva valikoima). Myymälässä satuloiden lisäksi myynnissä myös kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita, kuten satulavöitä, jalustinhihnoja, jalustimia, satulahuopia, romaaneja ja nahanhoitotuotteita.

Päivitämme toimipisteemme aukioloajat aina viikoksi kerrallaan. Satuloiden palautukset ja haut saattavat onnistua sovitusti myös muulloin kuin aukioloaikoina, sillä saatamme olla muinakin aikoina paikalla satulansovitusten vuoksi.

Asiointi myymälässä

Voit noutaa satuloita sovitukseen myymälästämme, tällöin suosittelemme täyttämään etukäteen Satulahaku-lomakkeen asioinnin nopeuttamiseksi ja hyvien vaihtoehtojen paikallaolon varmistamiseksi.

Luo asiakasprofiili helpottamaan asiointia!

Uusia asiakkaitamme suosittelemme luomaan asiakasprofiilin ja kirjautumaan  asiakasrekisteriimme.

Mikäli olet ottanut satuloita kokeiluun aiemmin tai sinulla on meillä myyntivälityssatula, sinulla on jo olemassaoleva asiakasprofiili (tällöin et voi perustaa uutta profiilia samalle sähköpostiosoitteelle). Ollessasi kirjautuneena järjestelmäämme, voit esimerkiksi tehdä satuloihin varauksia nettisivujen kautta, seurata oman myyntisatulasi kokeilutilannetta, päivittää omia tietojasi tai tallentaa hakuvahdin, jolloin saat ilmoituksen asettamiesi kriteerien mukaisten satuloiden saapumisesta valikoimaamme.

 

Löydä sopiva satula helposti ja nopeasti

Helpoin ja nopein tapa löytää sopiva satula on tulla satulansovitukseen myymälään, jolloin käytössä ovat uudet toimivat ja rauhalliset tilamme (mm. tilava sovituspaikka ja oma maneesi) sekä koko myymälän valikoima.

Pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti.

Vapaat sovitusaikamme näet varausjärjestelmästämme. Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä. Kysy myös peruutusaikoja myymälästä! Jos tarvitset sovitusajan kahdelle hevoselle yhtäaikaa, sovi aika soittamalla myymälään. Ota sovitukseen mukaan vanha satula. satulahuopa, satulavyö ja muut koeratsastuksessa tarvittavat tarvikkeet. Ohjeita satulansovituksiin valmistautumiseen löydät linkistä.

Satulansovittajamme tekee tarvittaessa myös tallikäyntejä n. 50 kilometrin säteellä toimipisteestämme.

Palvelut

  • Voit noutaa satuloita kokeiluun myymälästä tai tilata satuloita kokeiluun Matkahuollon kautta! Henkilökuntamme neuvoo mielellään sopivan satulan valinnassa!
  • Myymälässämme kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita.
  • Voit tulla hevosesi kanssa ammattitaitoiseen satulasovitukseen tai tarkistuttaa oman satulasi sopivuuden! Satulansovituksen hinta toimipisteessä on  arkisin 40 € ja lauantaisin 60 €. Oman satulan sopivuuden tarkistuksen hinta on 30 €
  • Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on aina maksutonta
  • Voit jättää satulasi myyntivälitykseen!
  • Satulaseppämme ei vieraile säännöllisesti Oulussa, mutta toimitamme satulasi tarvittaessa muihin toimipisteisiin muokkauksia varten.
  • Käytössämme on Prestige, Renaissance, Kieffer, Erreplus ja Equiline-satuloiden muokkaukseen soveltuva lämpömuokkauskone.
  • Huom! Toimipisteessä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.
Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se