POHJOIS-SUOMI

Satula.com Oulu

Satulapalveluja ammattitaidolla!

PAIMIO

YPÄJÄ

HELSINKI

KANGASALA

OULU

Aukioloajat

PVM PVÄ
28.9. MA 11-17
29.9. TI sovituksia
30.9. KE sovituksia
1.10. TO 13-17
2.10. PE 13-16

 

HUOMIOITAVAA: Huomioithan, että satuloita EI voi palauttaa toimipisteen yhteydessä olevaan talliin. Satula on aina kokeilijan vastuulla, kunnes se on palautettu liikkeeseen!

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toimimaan ulkotiloissa tai maneesissa. Sovitusaikoja voit sopia tällä hetkellä helpoimmin ottamalla yhteyttä suoraan myymälään. Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan järjestämme aikoja tarpeen mukaan.

Yleistä

Oulun toimipisteemme sijaitsee Äimäraution hevosurheilukeskittymässä. Myymälässä satuloiden lisäksi myynnissä myös satulavöitä, jalustinhihnoja, jalustimia, satulahuopia, romaaneja ja nahanhoitotuotteita. 

Soitathan etukäteen ja sovit tulostasi, jos haluat keskustella satula-asioistasi rauhassa.

Huomaathan, että myymälässämme voi olla ajoittain ruuhkaa, jolloin emme välttämättä pysty vastaamaan puheluihin. Pyydämme jättämään viestin vastaajaan tai lähettämään tekstiviestin / sähköpostin, jolloin palaamme asiaan heti vapauduttuamme.

Satuloiden palautus

Satuloiden palautukset ja haut onnistuvat sovitusti myös muulloin kuin aukioloaikoina, sillä saatamme olla muinakin aikoina paikalla satulansovitusten vuoksi.

Pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti.

Vapaat sovitusaikamme näet varausjärjestelmästämme. Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä! Maneesien varaustilanteen vuoksi pyrimme välttämään ilta-aikoja, mutta tarvittaessa nekin ovat mahdollisia!

Tervetuloa!

 

Henkilökunta

Palvelut

  • Voit noutaa tai tilata satuloita kokeiluun
  • Voit tulla hevosesi kanssa ammattitaitoiseen satulasovitukseen tai tarkistuttaa oman satulasi sopivuuden! Satulansovituksen hinta toimipisteessä on 40 € ja oman satulan sopivuuden tarkistus 30 €
  • Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on aina maksutonta
  • Satulansovituskäynnin yhteydessä on mahdollista käyttää Äimäraution alueen maneeseja ja kenttää ilman eri veloitusta
  • Voit jättää satulasi myyntivälitykseen
  • Satulaseppämme ei vieraile säännöllisesti Oulussa, mutta toimitamme satulasi tarvittaessa muihin toimipisteisiin muokkauksia varten.
  • Prestige, Kieffer, Erreplus ja Equiline-satuloiden muokkaukseen soveltuva kone.
  • Huom! Toimipisteessä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se