Satula.com yhteystiedot

Toimipisteet ja aukiolo

Satula.comilla on viisi toimipistettä sekä kaksi kiertävää satula-autoa. Lisäksi meillä on yhteistyökumppani myös Ruotsissa!

PAIMIO

YPÄJÄ

HELSINKI

KANGASALA

OULU

Toimipisteiden yhteystiedot

Etsitkö sopivaa satulaa? Autamme sopivan satulan löytämisessä!

Aukioloajat

Paimion myymälä avoinna sopimuksen mukaan, sovithan tulostasi kuitenkin etukäteen mieluiten sähköpostilla! Avoinna sopimuksen mukaan!

HUOMIOITAVAA !

Meille tulee ajoittain paljon puheluja! Jätäthän viestin vastaajaan, laitathan tekstiviestin tai sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Sovitusajat varaat helpoiten varauskalenterista, olethan yhteydessä, jos et löydä sopivaa aikaa!

Satulaseppä Anu Kylä-Kaila Paimiossa seuraavaksi 20.4.  Satulasepän päiviä on Paimiossa keskimäärin 2 kertaa kuukaudessa.

 

Aukioloajat

 

PVM PVÄ
12.4. MA  10-17
13.4. TI 10-18
14.4. KE 12-18
15.4. TO 10-17
16.4. PE 10-17

 

HUOMIOITAVAA:

Meille tulee ajoittain paljon puheluja! Jätäthän viestin vastaajaan, laitathan tekstiviestin tai sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Ajathan varovasti saapuessasi meille,  sillä Tuomarinkylän alueella liikkuu paljon hevosia, koiria ja kävelijöitä. Nopeusrajoitus on  10 km/h.

 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa. 

 

Tuomarinkylään ei saa tulla hevosia, joiden kanssa samalla tallilla on ollut alle 14 vrk sitten ulkomailta tulleita hevosia eikä oireilevia hevosia. EHV:n oireita ovat mm. yskä, sierainvuoto ja kuume tai lämmön nousu.

OSOITE: Ahteensuuntie 22, 32100 Ypäjä, (käynti 5-tallin takaa, sijainti tallin alapuolella)  | PUHELIN: 044 3644 700EMAIL: satu@satula.com

Aukioloajat

PVM PVÄ
9.4. PE 13-15
23.4. PE 12-15

HUOMIOITAVAA:

Meille tulee ajoittain paljon puheluja! Jätäthän viestin vastaajaan, laitathan tekstiviestin tai sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hevosopisto on nyt avannut alueensa jälleen myos ulkopuolelta tuleville hevosille!

Huomioithan kuitenkin sovitusaikaa varatessasi että Hevosopistolle ei saa tulla hevosia, joiden kanssa samalla tallilla on ollut ale 14 vrk sitten ulkomailta tulleita hevosia eikä oireilevia hevosia. EHV:n oireita ovat mm. yskä, sierainvuoto ja kuume tai lämmön nousu.

Aukioloajat

PVM PVÄ
12.4. MA 10-14
13.4. TI 16-19
14.4. KE 9-12
15.4. TO 9-12

 

HUOMIOITAVAA:

Meille tulee ajoittain paljon puheluja! Jätäthän viestin vastaajaan tai laitathan tekstiviestin/sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Maneesin kahvion vieressä on parkkipaikka myymälän asiakkaille. Trailerit voi pysäköidä maneesin takana olevalle parkkipaikalle.

 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toimimaan ulkotiloissa tai maneesissa. Sovitusaikoja voit sopia tällä hetkellä helpoimmin ottamalla yhteyttä suoraan myymälään. Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan järjestämme aikoja tarpeen mukaan.

Satulaseppä Anu Kylä-Kaila Kangasalla seuraavaksi 14.-15.4.2021.

 

Aukioloajat

 

PVM PVÄ
12.4. MA 12-17
13.4. TI 12-17
14.4. KE 12-17
15.4. TO 13-17
16.4 PE 12-16

 

HUOMIOITAVAA:

Meille tulee ajoittain paljon puheluja! Jätäthän viestin vastaajaan, laitat tekstiviestin tai sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Huomioithan, että satuloita EI voi palauttaa toimipisteen yhteydessä olevaan talliin. Satula on aina kokeilijan vastuulla, kunnes se on palautettu liikkeeseen!

 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toimimaan ulkotiloissa tai maneesissa. SOVITUSAIKOJA voit sopia tällä hetkellä helpoimmin ottamalla yhteyttä suoraan myymälään. Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan järjestämme aikoja tarpeen mukaan.

Satula-auto liikkeellä

 

 

Päivämäärä avoinna:

SATULANSOVITUS - VARAA AIKA

Kaikkien toimipaikkojemme ajanvaraus nyt netissä! Voit valita haluamasi toimipisteen sekä henkilön.

Palvelut

Satulan sovitus, Oman satulan sopivuuden tarkistus, Vuokrasatulan tarkastus

Ota yhteyttä

Autamme sopivan satulan löytämisessä!

Amerigo satulat
Childeric-satulat
Equipe-satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se