Varsinais-Suomi

Satula.com Paimio

Satulapalveluja ammattitaidolla!

Hae satuloita

Selaa, vuokraa, kokeile, osta

Varaa satulansovitus

Ajanvaraus netissä!

AUKIOLOAJAT

Toimipisteet ja yhteystiedot

Tilaa satula-auto

Sovitus & satulat omalla tallilla

Satula-akatemia

Tietoa satuloista & sovituksesta

OTA YHTEYTTÄ

Autamme kaikissa satula-asioissa!

Aukioloajat

 

17.5 PE sopimuksen mukaan
20.5 MA 14-16
21.5 TI 14-18
22.5 KE 14-17
23.5 TO 13-16
24.5 PE 13-16

Myymälän ollessa avoinna sopimuksen mukaan sovithan sähköpostitse ([email protected]) miten haluaisit tulla hakemaan / palauttamaan satuloita.
Mikäli et pääse saapumaan aukioloaikojen puitteissa, laitathan viestiä numeroon 044-2360784.
Vastaamme puheluihin muun asiakaspalvelutyön lomassa. Mikäli emme heti vastaa soittoosi, laitathan tekstiviestin/sähköpostin niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Satulanovitusajat varaat helpoiten varauskalenterista, olethan yhteydessä, jos et löydä sopivaa aikaa!
Satulaseppä Anu Kylä-Kaila Paimiossa seuraavaksi 21.5.2024 ja 12.6.2024
Satulasepän päiviä on Paimiossa keskimäärin 2 kertaa kuukaudessa.

Etsitkö sopivaa satulaa? 
Täytä lomake ja etsimme sinulle sopivia vaihtoehtoja!

Henkilökunta

Katso kuvia

Sijainti ja myymälä

Toimipisteemme sijaitsee aivan Paimion keskustan tuntumassa. Valikoimassa on noin yli 400 uutta ja käytettyä satulaa (käytössämme toki myös koko Satula.comin vaihtuva valikoima). Myymälässä satuloiden lisäksi myynnissä myös kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita, kuten satulavöitä, jalustinhihnoja, jalustimia, satulahuopia, romaaneja ja nahanhoitotuotteita.

Päivitämme toimipisteemme aukioloajat aina viikoksi kerrallaan. Olethan yhteydessä, mikäli tarvitset palveua aukioloaikojen ulkopuolella.

Asiointi myymälässä

Voit noutaa satuloita sovitukseen myymälästämme, tällöin suosittelemme täyttämään etukäteen Satulahaku-lomakkeen asioinnin nopeuttamiseksi ja hyvien vaihtoehtojen paikallaolon varmistamiseksi.

Luo asiakasprofiili helpottamaan asiointia!

Uusia asiakkaitamme suosittelemme luomaan asiakasprofiilin ja kirjautumaan  asiakasrekisteriimme.

Mikäli olet ottanut satuloita kokeiluun aiemmin tai sinulla on meillä myyntivälityssatula, sinulla on jo olemassaoleva asiakasprofiili (tällöin et voi perustaa uutta profiilia samalle sähköpostiosoitteelle). Ollessasi kirjautuneena järjestelmäämme, voit esimerkiksi tehdä satuloihin varauksia nettisivujen kautta, seurata oman myyntisatulasi kokeilutilannetta, päivittää omia tietojasi tai tallentaa hakuvahdin, jolloin saat ilmoituksen asettamiesi kriteerien mukaisten satuloiden saapumisesta valikoimaamme.   

Löydä sopiva satula helposti ja nopeasti

Helpoin ja nopein tapa löytää sopiva satula on tulla satulansovitukseen myymälään, jolloin käytössä ovat toimivat ja rauhalliset tilamme (mm. tilava sovituspaikka, odotuskarsina ja oma kenttä ja maneesi) sekä koko myymälän valikoima. Käytössämme on myös talleilla kiertävä satula-auto, mikäli hevosen kuljettaminen toimipisteeseen ei ole mahdollista.

Pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti.

Vapaat sovitusaikamme näet varausjärjestelmästämme. Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä. Kysy myös peruutusaikoja myymälästä! Jos tarvitset sovitusajan kahdelle hevoselle yhtäaikaa, sovi aika soittamalla myymälään. Ota sovitukseen mukaan vanha satula. satulahuopa, satulavyö ja muut koeratsastuksessa tarvittavat tarvikkeet. Ohjeita satulansovituksiin valmistautumiseen löydät linkistä.

Tervetuloa!

Palvelut

  • Voit noutaa satuloita kokeiluun myymälästä tai tilata satuloita kokeiluun Matkahuollon kautta! Henkilökuntamme neuvoo mielellään sopivan satulan valinnassa!
  • Myymälässämme kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita.
  • Voit tulla hevosesi kanssa ammattitaitoiseen satulasovitukseen tai tarkistuttaa oman satulasi sopivuuden! Satulansovituksen hinta toimipisteessä on  arkisin 40 € ja lauantaisin 60 €. Oman satulan sopivuuden tarkistuksen hinta on 30 €
  • Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on aina maksutonta
  • Voit jättää satulasi myyntivälitykseen!
  • Satulaseppä Anu Kylä-Kaila työskentelee toimipisteessämme 1-2 kk välein. Voit tuoda satulasi toppaukseen, korjaukseen tai runkotarkastukseen!
  • Käytössämme on Prestige, Renaissance, Kieffer, Erreplus ja Equiline-satuloiden muokkaukseen soveltuva lämpömuokkauskone sekä Amerigo ja Equipe-satuloiden muokkaukseen soveltuva kone.
  • Huom! Toimipisteessä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €
Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se