Laadukkaat ja luotetut

Satulamerkit

Lue lisää välittämistämme tuotemerkeistä sekä  ajatusmaailmasta ja ihmisistä niiden takana.

Hae satuloita

Selaa, vuokraa, kokeile, osta

Varaa satulansovitus

Ajanvaraus netissä!

AUKIOLOAJAT

Toimipisteet ja yhteystiedot

Tilaa satula-auto

Sovitus & satulat omalla tallilla

Satula-akatemia

Tietoa satuloista & sovituksesta

OTA YHTEYTTÄ

Autamme kaikissa satula-asioissa!

Satulamerkit / Tuotemerkit

Edustamamme satulamerkit esittelyssä

Taustaa ja historiaa välittämistämme satulamerkeistä

Amerigo

Amerigo

Amerigo on sveitsiläisen Peter Menetin suunnittelema ja kehittämä satulamerkki, joka on Italialaisen Equipe-satulatehtaan valmistama. Peter on ilmiömäinen hevosmies ja omaa vuosikymmenien kokemuksen työskentelystä huippuhevosten ja -ratsastajien parissa, johon myös satuloiden kehitystyö perustuu.

lue lisää
Antarès

Antarès

Vuodesta 2000 asti Ranskan Saintesissa valmistettu satula, jossa yhdistyy ylellisyys ja korkea teknologia.
Antarès on tuonut markkinoille lukuisia innovaatioita satuloiden, kypärien, suitsen ja muiden varusteiden osalta. Tavoitteena onkin jatkuva esteettinen ja toiminnallinen kehitys palvelemaan lajin tarpeita.

lue lisää
Black Country

Black Country

Black Country -Satulamerkin perustajilla Rob Cullenilla ja John Hartleylla on yhdessä yli 80 vuoden kokemus arvostettuina Master Saddler-satulaseppinä. Laaja tietämys ja ymmärtämys satulanvalmistuksesta ovat auttaneet luomaan malliston, josta löytyy vaihtoehtoja hyvin monenlaisille hevosille ja ratsastajille. Satuloissa löytyy erityisen hyviä runkovaihtoehtoja myös pyöreille, matalasäkäisille ja leveille hevosille.

lue lisää
Childeric

Childeric

Childericin satulatehdas on Luc Childericin vuonna 1991 perustama ranskalainen yritys. Perusajatus on lähtenyt vapaana liikkuvia hevosia tarkkailemalla: kuinka tehdään satula, joka ei rajoita hevosen liikettä ja mahdollistaa ratsastajalle hyvän tasapainon ja miellyttävän tunteen, jonka kautta ratsukon yhteistyö on mahdollisimman harmonista.

lue lisää
Equipe

Equipe

Selleria Equipe tähtää siihen, että jokainen heidän valmistamansa satula täyttää sekä hevosen että ratsastajan vaatimukset valitussa ratsastuksen lajissa. Tuotanto ja satuloiden suunnittelu perustuu loputtomaan intohimoon, parhaimpaan teknologiaan ja italialaiseen eleganssiiin. Satulat edustavat laatua, tarkkaa käsityötä, yksityiskohtien huomioimista ja uusimpia alan innovaatioita.

lue lisää
Erreplus

Erreplus

Jos ratsastus olisi kieli, satula olisi sen sanasto. Meidän täytyy antaa sanat ja työkalut, jotta keskustelu voi alkaa. Näin on ideologiastaan kertonut Erreplus-satulamerkin kehittänyt Roberto Rasia, jolla on taustana kokemus perheen omistamassa Prestige-satulayrityksessä.

lue lisää
Frank Baines

Frank Baines

Frank Baines tunnetaan maailmalla korkealaatuisista tuotteistaan, joissa on kiinnitetty huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin unohtamatta täydelliseen istuvuuteen ja suoritukseen tähtääviä innovaatioita. Tehtaalla ei ole tuotantolinjaa, vaan ammattitaitoiset satulasepät omissa työpisteissään toteuttavat satulat yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan, myös mittatilauksena.

lue lisää
Kent&Masters

Kent&Masters

Englantilaisen Fairfax-satulatehtaan valmistama edullisemman hintaluokan satulabrändi Kent & Masters voittaa asiakkaat puolelleen paitsi erinomaisella hinta-laatusuhteellaan myös muokattavuudellaan. Satulat on tehty Englannissa auktorisoitujen satulaseppien valvonnassa perinteisillä tekniikoilla, mutta silti hyödyntäen moderneja tuotanto-olosuhteita.

lue lisää
Passier

Passier

Passier edustaa edelleenkin perinteistä saksalaista laatua tinkimättömällä saksalaisella asenteella valmistettuna ja on yksi eniten satuloitaan kehittäneitä saksalaisista merkeistä. Edelleen saman suvun hallussa oleva perheyritys valmistaa satulat edelleen käsityönä, tarkkaan valittujen tavarantoimittajien laadukkaista materiaaleista taidokkaasti asialleen omistautuen ja kiinnittäen huomiota jokaiseen yksityiskohtaan.

lue lisää
Prestige

Prestige

Jo yli 40 vuoden ajan toiminut italialainen satulanvalmistaja, jonka punainen lanka on edesauttaa ratsastajaa olemaan aina tasapainossa hevosen selässä. Ratsastajan tulee istua niin lähellä hevosen painovoiman keskipistettä kuin mahdollista, jotta kommunikaatio hevosen ja ratsastajan välillä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

lue lisää
Renaissance by Prestige

Renaissance by Prestige

Renaissance on Prestigen satulatehtaan valmistama ranskalaistyyppinen satula, jonka kehittäjä on tuttu Butet-satulamerkin takaa. Satuloissa onkin paljon yhtäläisyyksiä, mutta Renaissance-satulassa yhdistyy pitkä ammattitaito ja modernin nykyaikaisen satulan ominaisuudet, kuten esimerkiksi lämpömuokattava runko. Renaissance on vaativan esteratsastajan unelmasatula. Satulan ideologia on, että se auttaa ratsastajaa löytämään paremman asennon ja kehittymään paremmaksi ratsastajaksi.

lue lisää

Selaa satuloita

Satula-auto

Satulansovitus

Ota yhteyttä

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se