Luotettava ja turvallinen

Satuloiden
myyntivälitys

Koko Suomen kattavalla myyntiverkostolla saat satulallesi laajan näkyvyyden, joka nopeuttaa myyntiä!

Satulan myyntivälitys

Myy satulasi kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla. Hyödynnä laaja myyntiverkosto ja vältä ongelmatilanteet!

Oletko kiinnostunut satulasi myyntivälityksestä? Täytä lomake  ja otamme sinuun yhteyttä!

Kauttamme saat luotettavan, ammattitaitoisen ja kattavan myyntiverkoston satulallesi. Vältyt postituksilta, turhilta yhteydenotoilta, varkauksilta ja huijauksilta sekä ylipäätään myynnin aiheuttamalta vaivalta.

Ja mikä parasta – vakuutamme myyntisatulat ja vastaamme satuloista koko myynnissäoloajan. Lisäksi hoidamme tarvittaessa maksujen perinnän.

Mikäli lähetät satulan meille myyntiin, olethan yhteydessä meihin etukäteen, niin varmistamme että kyseiselle satulalle on varmasti kysyntää kauttamme! Otamme laadukkaita merkkisatuloita (hinta pääosin yli 500 €) myyntivälitykseen.

UUTTA! Myyntivälityssopimuksen yhteydessä on mahdollista sopia, että välityssatulaa voi vuokrata ennen ostopäätöstä. Mikäli kauppaa ei vuokrauksen jälkeen synny, tilitetään satulan omistajalle puolet vuokratuotoista. Vuokraukseen suostuminen on vapaaehtoista. Voimme halutettasi lisätä vuokrausmahdollisuuden myös jo myynnissä olevaan satulaan. Etenkin kalliimpien satuloiden myynnin yhteydessä vuokrausmahdollisuus on koettu kauppaa edistävänä tekijänä.

Kerromme mielellämme lisää palvelusta, joten ota heti yhteyttä kun harkitset satulasi myyntiä!

Myyntivälityksen ehdot

(Klikkaa otsikkoa lukeaksesi lisää)

VÄLITYSSOPIMUS

Välityksestä tehdään sopimus järjestelmämme kautta, ja saat sopimuksen vahvistuslinkin sähköpostiisi. Vakuutamme myyntisatulat.

Palveluumme omilla tunnuksillasi kirjautumalla näet myynnissä olevat satulasi. Toivomme satuloihin liittyvät kyselyt sekä hintamuutokset lähetettäksi järjestelmän kautta.

VÄLITYSPALKKIO

Välityspalkkio on 20 % satulan myyntihinnasta, mutta kuitenkin vähintään 200 €. Tilityssumma maksetaan satulan myyjälle kuukauden kuluessa satulan myynnistä. Varmistathan, että asiakastililläsi on aina voimassaoleva tilinumero.

PERINTÄ JA VASTUUT

Välittäjä hoitaa maksujen perinnän ongelmatapauksissa ja on vastuussa satulalle aiheutuneista merkittävistä vahingoista myyntiaikana. Välittäjä ei kuitenkaan vastaa kokeilutilanteista aiheutuneesta normaalista kulumisesta.

SATULAN KUNTO, PIILEVÄT VIAT JA PIENET KORJAUSTARPEET

Edellytämme runkotarkastusta puurunkoisille satuloille, joissa runkotakuu ei ole enää voimassa. Muiden satuloiden runkotarkastustarve arvioidaan tapauskohtaisesti. Välittäjällä on aina oikeus tarkastuttaa satula ja purkaa sopimus, mikäli satulassa on myyntiä haittaavia puutteita tai vikoja.

Runkotarkistuksen sopimushinta satulaseppämme tekemänä on myyntiinoton yhteydessä 60 €. Satulaseppä tarkastaa tällöin sidosniitit, rungon suoruuden, vastinhihat ja niiden sekä siipien kiinnityksen, jalustinkoukun ja niiden kiinnityksen sekä paneelien symmetrisyyden ja tekee mahdollisen toppaustarpeen arvioinnin.  Runkotarkastuksesta tehdään aina kirjallinen raportti.

Voit myös toimittaa meille muualla tehdyn runkotarkastusraportin, josta ilmenee edellä mainittujen kohtien tarkastus.

Satulan omistaja vastaa puolen vuoden sisällä satulakaupasta satulassa ilmenevien runkovaurioiden aiheuttamista kustannuksista maksimissaan tilityssummaan asti.  

Jos satulassa on välittömiä pieniä korjaustarpeita, ne voidaan erillisestä sopimuksesta vähentää myyntihinnasta välityspalkkion vähentämisen jälkeen (myyjältä kysytään ensin suostumus korjaustöihin).

VÄLITYSSOPIMUKSEN PURKAMINEN

Jos satulan omistaja purkaa sopimuksen ennen satulan myyntiä, ilmoituskuluja veloitetaan 30 € (poikkeuksena yli vuoden mittainen myyntiaika, jolloin ilmoituskulua ei veloiteta). Sopimus voidaan purkaa ilman irtisanomisaikaa – paitsi tilanteessa, jossa satula on irtisanomishetkellä kokeilussa. Tällöin sopimus puretaan viikon kuluttua ilmoituksesta, mikäli kokeilu ei ole johtanut ostopäätökseen.

MYYNTIAIKA

Satuloiden keskimääräinen myyntiaika sekä merkkien välinen kysyntätilanne vaihtelee.

Vaikka satulakysyntä kauttamme on tasaista, emme valitettavasti emme voi luvata varmaa myyntiä satulallenne tietyssä määräajassa.

Olethan aina yhteydessä toimipisteisiimme ennen satulan toimittamista, niin varmistamme, onko kyseiselle satulalle oletettavissa kysyntää kauttamme. On kaikkien osapuolten etu, että satula myydään kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla.

Oletko kiinnostunut satulasi myyntivälityksestä?
Täytä lomake  ja otamme sinuun yhteyttä!

9 hyvää syytä myydä satula satula.com:in kautta!

Vastaamme satuloistanne myynnissäoloajan

Olemme vakuuttaneet myyntisatulat

Meillä on hyvä satulavalikoima ja hyvä vaihtuvuus

Panostamme markkinointiin ja hyviin nettisivuihin, joita päivitetään jatkuvasti

5 myymälää ja kaksi kiertävää satula-autoa takaavat laajan saatavuuden

Myymälöissämme ja satula-autossamme on hälytys/valvontajärjestelmät

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja panostamme asiakaspalveluun

Palvelumme on joustavaa ja luotettavaa

Tarvittaessa järjestämme osamaksurahoituksen myös myyntisatuloihin

Selaa satuloita

Satula-auto

Satulansovitus

Ota yhteyttä

Amerigo satulat
Childeric-satulat
Equipe-satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat

Oletko jo tutustunut satulatarvikkeiden verkkokauppaamme?

Osta helposti mm. satulan hoitotuotteet, satulahuovat, satulavyöt ja nahanhoitotuotteet - monipuoliset maksuvaihtoehdot!

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se