Luotettava ja turvallinen

Satuloiden
myyntivälitys

Koko Suomen kattavalla myyntiverkostolla takaa satulallesi laajan näkyvyyden, joka nopeuttaa myyntiä!

Satulan myyntivälitys

Myy satulasi kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla. Hyödynnä laaja myyntiverkosto ja vältä ongelmatilanteet!

Kauttamme saat luotettavan, ammattitaitoisen ja kattavan myyntiverkoston satulallesi. Vältyt postituksilta, turhilta yhteydenotoilta, varkauksilta ja huijauksilta sekä ylipäätään myynnin aiheuttamalta vaivalta.

Ja mikä parasta – vakuutamme myyntisatulat ja vastaamme satuloista koko myynnissäoloajan. Lisäksi hoidamme tarvittaessa maksujen perinnän.

Mikäli lähetät satulan meille myyntiin, olethan yhteydessä meihin etukäteen, niin varmistamme että kyseiselle satulalle on varmasti kysyntää kauttamme! Otamme laadukkaita merkkisatuloita (hinta pääosin yli 500 €) myyntivälitykseen.

Kerromme mielellämme lisää palvelusta, joten ota heti yhteyttä kun harkitset satulasi myyntiä!

VÄLITYSSOPIMUS

Välityksestä tehdään sopimus järjestelmämme kautta, ja saat sopimuksen vahvistuslinkin sähköpostiisi. Vakuutamme myyntisatulat.

Palveluumme omilla tunnuksillasi kirjautumalla näet myynnissä olevat satulasi. Toivomme satuloihin liittyvät kyselyt sekä hintamuutokset lähetettäksi järjestelmän kautta.

VÄLITYSPALKKIO

Välityspalkkio on 20 % satulan myyntihinnasta, mutta kuitenkin vähintään 200 €. Tilityssumma maksetaan satulan myyjälle kuukauden kuluessa satulan myynnistä. Varmistathan, että asiakastililläsi on aina voimassaoleva tilinumero.

PERINTÄ JA VASTUUT

Välittäjä hoitaa maksujen perinnän ongelmatapauksissa ja on vastuussa satulalle aiheutuneista merkittävistä vahingoista myyntiaikana. Välittäjä ei kuitenkaan vastaa kokeilutilanteista aiheutuneesta normaalista kulumisesta.

SATULAN KUNTO, PIILEVÄT VIAT JA PIENET KORJAUSTARPEET

Satulan omistaja vastaa satulassa luovutushetkellä olevista piilevistä vioista. Välittäjällä on oikeus tarkastuttaa satula ja purkaa sopimus, mikäli satulassa on myyntiä haittaavia puutteita tai vikoja.

Mikäli satula on yli 10 vuotta vanha ja puurunkoinen, eikä sille tehdä runkotarkistusta myyntiin ottamisen yhteydessä, satulan omistaja vastaa puolen vuoden sisällä satulakaupasta satulassa ilmenevien runkovaurioiden aiheuttamista kustannuksista maksimissaan tilityssummaan asti. Suosittelemmekin satulaseppämme tekemää runkotarkastusta kaikille puurunkoisille satuloille. Runkotarkistuksen sopimushinta myyntiinoton yhteydessä on 60 €.

Jos satulassa on välittömiä pieniä korjaustarpeita, ne voidaan erillisestä sopimuksesta vähentää myyntihinnasta välityspalkkion vähentämisen jälkeen (myyjältä kysytään ensin suostumus korjaustöihin).

VÄLITYSSOPIMUKSEN PURKAMINEN

Jos satulan omistaja purkaa sopimuksen ennen satulan myyntiä, ilmoituskuluja veloitetaan 30 € (poikkeuksena yli vuoden mittainen myyntiaika, jolloin ilmoituskulua ei veloiteta). Sopimus voidaan purkaa ilman irtisanomisaikaa – paitsi tilanteessa, jossa satula on irtisanomishetkellä kokeilussa. Tällöin sopimus puretaan viikon kuluttua ilmoituksesta, mikäli kokeilu ei ole johtanut ostopäätökseen.

MYYNTIAIKA

Satuloiden keskimääräinen myyntiaika sekä merkkien välinen kysyntätilanne vaihtelee.

Vaikka satulakysyntä kauttamme on tasaista, emme valitettavasti emme voi luvata varmaa myyntiä satulallenne tietyssä määräajassa.

Olethan aina yhteydessä toimipisteisiimme ennen satulan toimittamista, niin varmistamme, onko kyseiselle satulalle oletettavissa kysyntää kauttamme. On kaikkien osapuolten etu, että satula myydään kohtuullisessa ajassa ja oikealla hinnalla.

9 hyvää syytä myydä satula satula.com:in kautta!

Vastaamme satuloistanne myynnissäoloajan

Olemme vakuuttaneet myyntisatulat

Meillä on hyvä satulavalikoima ja hyvä vaihtuvuus

Panostamme markkinointiin ja hyviin nettisivuihin, joita päivitetään jatkuvasti

5 myymälää ja kaksi kiertävää satula-autoa takaavat laajan saatavuuden

Myymälöissämme ja satula-autossamme on hälytys/valvontajärjestelmät

Henkilökuntamme on ammattitaitoista ja panostamme asiakaspalveluun

Palvelumme on joustavaa ja luotettavaa

Tarvittaessa järjestämme osamaksurahoituksen myös myyntisatuloihin

Selaa satuloitamme

Satula-auto liikkeellä

Ajanvaraus Sovitukseen

Oletko jo tutustunut satulatarvikkeiden verkkokauppaamme?

Osta helposti mm. satulan hoitotuotteet, satulahuovat, satulavyöt ja nahanhoitotuotteet - monipuoliset maksuvaihtoehdot!

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se