Heinäkuu Satula.comissa

Ajankohtaista

custom custom custom custom custom

satula.com logo
Sinun ja hevosesi välissä

Heinäkuun kuulumiset ja uutuudet Satula.comissa

Lomakausi on käynnissä!

Olemme siirtyneet kesäaukioloaikoihin ja henkilökuntamme lomailee vuorotellen.
Parhaiten tavoitat meidät toimipisteiden sähköpostiosoitteiden kautta.
Satula-automme lomailevat heinäkuussa, mutta palvelemme satula-asioissa toimipisteissämme.

Olemme lomakaudella avoinna pääsääntöisesti maanantaista torstaihin.
Tarkistathan aukioloajat ennen saapumistasi sivuiltamme.

Saara Uusitalo Lempäälässä

Tarjolla taas suosittuja kartoitusaikoja Saaralle Lempäälässä keskiviikkona 5.7.2023 klo 15-18.

Fysioterapeutti Saara Uusitalo/RidingFysio tutkii ja testaa lonkkien, lantion ja rangan rakenteen ja liikkuvuuden. Testaamme lisäksi kehon lihastasapainoa.

Halutessasi mietimme myös sinulle sopivan satulan ominaisuuksia, esim. istuimen leveyttä ja polvitukea. Voimme testata satulavaihtoehtoja yhdessä Satula.comin henkilökunnan kanssa.
VARAA AIKASI TÄÄLTÄ

Uutta Satula-akatemiassa!

Satula-akatemiassa personal trainer ja fysioterapeutti Hanna Karhu kertoo ratsastajan fysiikkavalmennuksesta ja oheisharjoittelusta. Katso mielenkiintoinen alustus helppojen ja selkeiden käytännön harjoitusten kera. Luento järjestettiin Oulun Satula.comin uusien toimitilojen avajaisissa maaliskuussa 2023.

KATSO VIDEO


Amerigo-päivä Tuomarinkylässä

Saimme nauttia jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen yhden maailman taitavimman satulagurun Peter Menetin pitämästä koulutuksesta aurinkoisessa säässä Tuomarinkylässä.

Peter vakuutti kaikki paikallaolijat jälleen ilmiömäisillä taidoillaan löytää kunkin ratsukon ongelmakohdat ja antaa niihin myös kehitysehdotuksia mm. varustevalintojen avulla. Erityisen tarkkaan paneuduimme ratsastajan ja hevosen symmetrisyyshaasteisiin, joissa Peterin ammattitaito on aivan omaa luokkaansa.

Demoratsukot olivat silminnähden tyytyväisiä sovitusten antiin ja erityisen mukavaa oli nähdä, että myös vanhemmat Amerigo- satulat saatiin edelleen toimivaksi vuosien käytön jälkeen pienten toppausmuutosten ja esimerkiksi satulavyön päivityksen avulla.

Kiitos kaikille osallistujille! Satulakoulutuksissamme on nyt kesätauko, jäämme sulattelemaan ja testaamaan saamaamme oppia ja jatkamme jälleen elokuussa mielenkiintoisten satulaklinikoiden merkeissä!


IMG-20220819-WA0000

SATULA-AUTOT LIIKKEELLÄ

Ajankohdan ja paikkakunnan jälkeen on sähköpostiosoite,

johon voit olla yhteydessä!

  Vko 31: Kirkkonummi, Lohja, Siuntio, Tuusula, Järvenpää ([email protected])

Elokuu: Huittinen ([email protected])

Elo-syyskuu: Kuopio, Joensuu ([email protected])

16.-17.8. Jyväskylä ([email protected])

24.8. Hämeenlinna ([email protected])

6.-7.9. Lahti ([email protected])

Tampereen, Turun ja Helsingin suunnalla liikumme säännöllisesti.
Lahden ja Hämeenlinnan seudulla liikumme kuukausittain.
Kyselyt tavoittavat parhaiten sähköpostilla!
LISÄTIETOA AUTOISTA

Hoidathan varusteet huolella kesälläkin!

Lämpimillä säillä hevosen ja ratsastajan hikoillessa on erityisen tärkeää, että muistat huoltaa varusteesi säännöllisesti! Näemme joka viikko satuloita, joissa istuimen tai paneelien nahka on kuivunut ja jopa halkeillut, mikä luonnollisesti vaikuttaa satulan kestävyyteen, käyttömukavuuteen ja jälleenmyyntiarvoon. Hiki on ph-arvoltaan hapanta ja se kuivattaa ja haurastuttaa nahkaa. Usein puhdistamatta jää juuri satulan istuin ja paneelit, jotka ovat alttiita ratsastajan ja hevosen voimakkaalle hikoilulle.

Satulahuopa toki auttaa hieman suojaamaan satulaa, mutta silti hikeä pääsee usein satulanahkaan asti. Suosittelemme puhdistamaan satulan satulasaippualla aina voimakkaan hikoilun jälkeen. Rasvaa tai öljyä voi käyttää tarpeen mukaan, mutta istuinnahan ja paneelien voimakasta rasvausta tulee välttää nahan liiallisen venymisen estämiseksi. Painotamme aina myös merkin omien hoitotuotteiden käyttöä. Todella usein meille tarjotaan vaihtosatulaa, josta näemme heti, että siihen on käytetty vääränlaisia hoitotuotteita, jolloin värit ovat haalistuneet ja nahan pinta voi olla vaurioitunut. Nahkaosien huono kunto heikentää oleellisesti satulan myyntiarvoa ja satulan houkuttelevuutta ostajaehdokkaiden silmissä.


Uutuussatula Amerigo Selva

Amerigo kouluratsastussatulamallisto on kasvanut täysin uudenlaisen Selva Dressage -mallin ansiosta. Satula on suunniteltu painottaen urheilullista suorituskykyä sekä hevosen mukavuutta, joka on ollut aina lähtökohtana Amerigon tuotefilosofiassa.

Uudessa mallissa on hyödynnetty concept panel- järjestelmää, joka optimoi paineen jakautumisen ja lisää lapojen liikevapautta. Istuimen muotoilu auttaa ratsastajaa optimaaliseen istuntaan, jota tukevat ergonomisesti muotoillut polvituet. Olemme saaneet valikoimaamme testisatulan, otathan yhteyttä, jos olet kiinnostunut kokeilemaan!

LISÄTIETOA

Satula-stillit-50 (1)

Satulasepän päivät toimipisteissä

Satuloidemme toppaustyöt sekä rungontarkistukset tekee koulutettu satulaseppä Anu Kylä-Kaila vuosien kokemuksella. Anu vierailee tekemässä toppaus- ja korjaustöitä Helsingissä ja Lempäälässä kuukausittain sekä Paimiossa noin kahden viikon välein. Satulat kulkeutuvat satulasepälle myös sovittajiemme tai satula-auton mukana. Varaamalla satulan huoltotyölle ajan satulasepän päiviin, on satula mahdollista saada kuntoon ja käyttöön jo saman päivän aikana.Satulasepän tulevat päivät:

Helsinki 4.-5.7.
Lempäälä tulossa elokuussa.
Oulu myöhemmin syksyllä!

Ajanvaraukset satulasepälle voit tehdä suoraan toimipisteisiin!

Ihanaa kesää kaikille toivoo Satula.comin väki!

PAIMIO
044 2388 332
[email protected]

TUOMARINKYLÄ
044 238 2237
[email protected]

YPÄJÄ
044 3644 700
[email protected]

LEMPÄÄLÄ
044 3644 699
[email protected]

OULU
044 525 3388
[email protected]

logo-paa

Wordpress-Logo-Footer
 www.satula.com

ARTIKKELIN TIEDOT

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

     Syksyn ensituulahdus Satula.comissa Syksy on täällä Sää on kääntynyt hieman syksyisempään suuntaan ja kesälomat on vietetty. Laidunkauden päättyessä on hyvä aika tarkastaa oman hevosen satulan istuvuus ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Sovitusaikoja voit varata...

lue lisää
Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

     Sinun ja hevosesi välissä Verkkokaupan monipuolinen valikoima Satula.com Osta meiltä myös tarvikkeet ja hoitotuotteet Satulatarvikkeiden verkkokaupastamme löydät monipuolisesti satulatarvikkeita sekä hoitoaineita. Joko sinulla on oma suosikkisi? Kauttamme on...

lue lisää
Kesäkuun ajankohtaiset Satula.comissa

Kesäkuun ajankohtaiset Satula.comissa

     Sinun ja hevosesi välissä Kesäkuun ajankohtaiset Satula.comissa Kesä on tullut! Ihana kesä on alkanut, hevoset ovat päässeet nauttimaan laitumista ja omistajat auringon lämmittämistä säistä. Kesä on...

lue lisää