custom custom custom custom custom
satula.com logo
Sinun ja hevosesi välissä

Kesäkuun ajankohtaiset Satula.comissa

Kesä on tullut!

Ihana kesä on alkanut, hevoset ovat päässeet nauttimaan laitumista ja omistajat auringon lämmittämistä säistä. Kesä on monelle hevosharrastajalle sitä parasta aikaa ja myös kilpailukausi on kiivaimmillaan. Me Satula.comissa lomailemme vuorotellen, mutta toimipisteemme pysyvät avoinna pääsääntöisesti läpi kesän. Juhannuksesta eteenpäin elokuun alkuun asti palvelemme maanantaista torstaihin lyhyemmällä viikolla. Näin pystymme kuitenkin varmistamaan, että avun satulaongelmiin saa nopeasti myös kesällä.

Kesäkuun teemana Amerigo

Kesäkuun teemamerkkimme on Amerigo,  sveitsiläisen Peter Menetin suunnittelema ja kehittämä satulamerkki, joka on Italialaisen Equipe- satulatehtaan valmistama. Amerigon ideologia pohjaa siihen, että satulan runkomallin täytyy vastata hevosen selän mallia, jotta paras mahdollinen istuvuus ja ratsastajan tasapaino liikkeessä toteutuu. Ratsastajan painon täytyy jakautua alueelle, jossa hevonen voi sen parhaiten kantaa, jolloin sen on mahdollista pyöristää selkäänsä, kantaa enemmän painoa takajaloillaan ja venyttää ylälinjaansa. Kun hevonen työskentelee sellaisen satulan kanssa, joka mahdollistaa hevosen oikeanlaisen työskentelyn, auttaa se hevosta säilyttämään positiivisen asenteen työhön, suorittamaan optimaalisesti ja pysymään terveenä pidempään. Kaikki Amerigo-satulat ovat puurunkoisia ja villatopattuja. Runko- sekä paneelimalleista löytyy vaihtoehtoja erilaisille hevosille ja satuloiden ominaisuuksia voidaan modifioida myös ratsastajan mittasuhteet huomioiden.
TUTUSTU AMERIGOON

Amerigo-päivä Tuomarinkylässä!

Amerigon kehittäjä, erittäin taitava hevosmies Peter Menet vierailee jälleen Suomessa kouluttamassa henkilökuntaamme. Maanantaina 19.6.2023 meillä on mahdollista tarjota demohevospaikka maksuttomaan sovitukseen sekä koulu- että estehevoselle. Otathan pikaisesti yhteyttä: [email protected].

Tarkistathan toimipisteidemme poikkeavat aukiolot koulutuspäivien johdosta!

AUKIOLOAJAT


IMG-20220819-WA0000

SATULA-AUTOT LIIKKEELLÄ

Ajankohdan ja paikkakunnan jälkeen on sähköpostiosoite,

johon voit olla yhteydessä!

  21.6. Lieto ([email protected]) 22.6. Hajala ([email protected]) 21.-22.6. Lahti ([email protected]) 27.6. Vihti, Nummela ([email protected]) 28.-29.6. Kirkkonummi, Lohja, Espoo, Tuusula, Järvenpää ([email protected]) Elo-syyskuu: Kuopio, Joensuu ([email protected])
Tampereen, Turun ja Helsingin suunnalla liikumme säännöllisesti. Lahden ja Hämeenlinnan seudulla liikumme kuukausittain.
Kyselyt tavoittavat parhaiten sähköpostilla!
LISÄTIETOA AUTOISTA

Tunnelmia kilpailuareenoilta

Meistä on ihanaa seurata asiakkaidemme suorituksia kisakentällä. Jokaisen suorituksen takana on valtava määrä työtä ja harjoittelua, ja vaikka aina ei ruusukkeita tulisi, voi suoritus silti olla erinomainen ratsukon omalla suoritustasolla. Toivotamme menestystä ja onnistumisia kisaradoille ihan jokaiselle, tägää meidät #satulacom, niin pääsemme mukaan iloitsemaan kaikenlaisista kesän mukavista hetkistä!
Satula-stillit-50 (1)

Satulasepän päivät toimipisteissä

Satuloidemme toppaustyöt sekä rungontarkistukset tekee koulutettu satulaseppä Anu Kylä-Kaila vuosien kokemuksella. Anu vierailee tekemässä toppaus- ja korjaustöitä Helsingissä ja Lempäälässä kuukausittain sekä Paimiossa noin kahden viikon välein. Satulat kulkeutuvat satulasepälle myös sovittajiemme tai satula-auton mukana. Varaamalla satulan huoltotyölle ajan satulasepän päiviin, on satula mahdollista saada kuntoon ja käyttöön jo saman päivän aikana. Satulasepän tulevat päivät: Paimio 29.6. (tulossa päivä myös viikolla 28) Helsinki 4.-5.7. Lempäälä tulossa elokuussa ja Oulu myöhemmin syksyllä!
Ajanvaraukset satulasepälle voit tehdä suoraan toimipisteisiin!

Satula.com – Ratsukon hyvinvoinnin asialla!

PAIMIO
044 2388 332 [email protected]
TUOMARINKYLÄ
044 238 2237 [email protected]
YPÄJÄ
044 3644 700 [email protected]
LEMPÄÄLÄ
044 3644 699 [email protected]
OULU
044 525 3388 [email protected]
logo-paa
Wordpress-Logo-Footer
 www.satula.com

ARTIKKELIN TIEDOT

Uusia tuulia!

Uusia tuulia!

                 Satula.comin brändi kaikkine toimintoineen siirtyy perinteikkään hevosvarusteiden valmistajan ja maahantuojan Velj. Wahlstén Oy:n omistukseen 1.7.2024.Myös samassa omistuksessa ollut Ruotsissa toiminut yhteistyöyritys Sadelmagasinet i Sverige siirtyy...

lue lisää
Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

     Syksyn ensituulahdus Satula.comissa Syksy on täällä Sää on kääntynyt hieman syksyisempään suuntaan ja kesälomat on vietetty. Laidunkauden päättyessä on hyvä aika tarkastaa oman hevosen satulan istuvuus ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Sovitusaikoja voit varata...

lue lisää
Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

     Sinun ja hevosesi välissä Verkkokaupan monipuolinen valikoima Satula.com Osta meiltä myös tarvikkeet ja hoitotuotteet Satulatarvikkeiden verkkokaupastamme löydät monipuolisesti satulatarvikkeita sekä hoitoaineita. Joko sinulla on oma suosikkisi? Kauttamme on...

lue lisää