custom custom custom custom custom

 
 
satula.com logo
Sinun ja hevosesi välissä
 

Tervetuloa Satula.comin maaliskuun
ajankohtaisten asioiden pariin!

 

Maaliskuun teemana Renaissance

Satula.comin sosiaalisen median kanavissa esittelemme kuukausittain vaihtuvalla teemalla edustamiamme satulamerkkejä ja kerromme niihin liittyvistä tapahtumista, yhteistyöratsastajista ja tuotevalikoimasta. 

Maaliskuu jatkuu Renaissance -teemalla! Luvassa on paljon mielenkiintoista tietoa tuotteista ja satulansovituksesta!Renaissance on Prestigen satulatehtaan valmistama ranskalaistyyppinen satula. Renaissance-satulassa yhdistyy pitkä satulanvalmistuksen ammattitaito ja modernin nykyaikaisen satulan ominaisuudet, kuten esimerkiksi lämpömuokattava runko.

Renaissance on vaativan esteratsastajan unelmasatula. Satulan ideologia on, että se auttaa ratsastajaa löytämään paremman asennon ja kehittymään paremmaksi ratsastajaksi. Tämän vuoksi satulat ovat flatseat-painotteisia, tosin valittavissa on muutamia istuinsyvyyden osalta eroavia malleja.

Ideologiaan kuuluu, että satuloissa ei ole suuria tukia, joiden varaan ratsastaja voi jäädä, vaan satula auttaa löytämään oikean tasapainon hevosen liikkeisiin ja hyppyihin mukautumiseksi.

Saatavilla on villa- ja lateksipaneelivaihtoehdot. Nahkavaihtoehdot ovat tavallinen sileä nahka ja vasikannahka. Satulaa saa myös mustana ja tummanruskeana, mutta nahan pehmeys on parhaimmillaan londonin sävyisessä ruskeassa satulassa.

Satuloilla on elinikäinen runkotakuu ja niiden runkoleveys on muokattavissa.
Saatavissa myös yksisiipiset mallit ja koulusatula Renaissance TK.

LISÄTIETOJA
 

Tulossa Renaissance-päivät

Oletko kiinnostunut Renaissance-satuloista?

Pidämme Renaissance-satulapäivät 17.-18.3.2023, jolloin on mahdollista päästä kokeilemaan suosittuja satuloita merkin pohjoismaiden maahantuojan Thomas Wilhelssonin (Equality Line) kanssa.

Osallistuminen on maksutonta.

Ajankohdat ja paikat:
pe 17.3. klo 16-20 Linna-talli, Salo
la 18.3. klo 9.30-15 pääkaupunkiseutu, paikka vahvistetaan lähempänä ajankohtaa

Mikäli haluat osallistua sovitukseen oman hevosesi kanssa, laita rohkeasti sähköpostia: [email protected]. Molempiin päiviin vielä mahdollista ottaa sovittajia.


IMG-20220819-WA0000

SATULA-AUTOT LIIKKEELLÄ

 

Ajankohdan ja paikkakunnan jälkeen on sähköpostiosoite,

johon voit olla yhteydessä!

 

   7.3. Piikkiö ([email protected])

8.3. Kerava, Järvenpää ([email protected])

9.3. Jyväskylä ([email protected])

13.3. Pirkkala ([email protected])

14-15.3. Mikkeli ([email protected])

15.3. Kangasala ([email protected])

16.3. Valkeakoski ([email protected])

vk 12 Joensuu ([email protected])

22.-23.3. Lahti ([email protected])

28.3. Hämeenlinna ([email protected])

vk 16 Jyväskylä ([email protected])

vk 18 Lahti ([email protected])

Tampereen, Turun ja Helsingin suunnalla liikumme säännöllisesti.
Lahden ja Hämeenlinnan seudulla liikumme kuukausittain.

Kyselyt tavoittavat parhaiten sähköpostilla!

LISÄTIETOA AUTOISTA
 

Satulapäivät Oulussa 24.-25.3.2023
SAVE THE DATE

Maaliskuun lopulla kannattaa suunnata Oulun toimipisteeseen ja tulla tutustumaan uudistuneisiin tiloihimme ja palveluihimme! Tapahtumassa on mahdollista osallistua maksuttomaan satulansovitukseen, mielenkiintoisille luennoille ja satulansovitusdemoon. Tarkemmasta ohjelmasta tiedotamme lähempänä!

Myymälässä on kahvitarjoilu ja hyviä tarjouksia! Kerromme mielellämme lisää satulamerkeistämme ja voit tuoda myös satulasi myyntivälitykseen (varmistathan ensin, että satula sopii valikoimaamme)! 

Jokaiselle päivien aikana satuloita sovittaneelle sekä satulan myyntiin tuoneelle tarjoamme pienen tuoteyllätyskassin! Varaa sovitusaikasi varauskalenteristamme

 
VARAUSKALENTERIIN
 

Maaliskuun kampanja

Asiakkaiden toiveesta jatkamme helmikuun kampanjaa myös maaliskuussa! Satulan oston (viikon kuluessa kaupasta) ja vuokrauksen yhteydessä
(mikä tahansa vuokrauksen aikana tehtävä osto) saat -15 % alennuksen varastossa olevista satulatarvikkeista.

HUOM! Tarjous ei koske kypäriä ja suitsia.

Voit tilata myös verkkokaupastamme!
Saat tarjouskoodin laskun yhteydessä sähköpostiisi


VERKKOKAUPPAAN

Haluaisimme tietä, miten onnistuimme auttamaan Sinua satulaongelmissa ja kehittää palvelujamme palautteen avulla. Kiitos etukäteen palautteesta ja kehitysideoista! Vastaajien kesken arvomme 100 euron lahjakortin. Vastaathan nopeasti täytettävään kyselyyn alla olevasta linkistä.
KYSELYYN
Satula-stillit-50 (1)

Satulasepän päivät toimipisteissä

Satuloidemme toppaustyöt sekä rungontarkistukset tekee koulutettu satulaseppä Anu Kylä-Kaila vuosien kokemuksella. Anu vierailee tekemässä toppaus- ja korjaustöitä Helsingissä ja Lempäälässä kuukausittain sekä Paimiossa noin kahden viikon välein. Satulat kulkeutuvat satulasepälle myös sovittajiemme tai satula-auton mukana. Varaamalla satulan huoltotyölle ajan satulasepän päiviin, on satula mahdollista saada kuntoon ja käyttöön jo saman päivän aikana.Satulasepän päivät maaliskuussa:

Helsinki 8.-9.3.
Paimio 16.3.
UUTTA! Myös Oulu 24.-25.3.

 

Ajanvaraukset satulasepälle voit tehdä suoraan toimipisteisiin!

Satula.com – Ratsukon hyvinvoinnin asialla!

 

PAIMIO
044 2388 332
[email protected]

TUOMARINKYLÄ
044 238 2237
[email protected]

YPÄJÄ
044 3644 700
[email protected]

LEMPÄÄLÄ
044 3644 699
[email protected]

OULU
044 525 3388
[email protected]

logo-paa

 
 
Wordpress-Logo-Footer
 www.satula.com
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTIKKELIN TIEDOT

Uusia tuulia!

Uusia tuulia!

                 Satula.comin brändi kaikkine toimintoineen siirtyy perinteikkään hevosvarusteiden valmistajan ja maahantuojan Velj. Wahlstén Oy:n omistukseen 1.7.2024.Myös samassa omistuksessa ollut Ruotsissa toiminut yhteistyöyritys Sadelmagasinet i Sverige siirtyy...

lue lisää
Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

     Syksyn ensituulahdus Satula.comissa Syksy on täällä Sää on kääntynyt hieman syksyisempään suuntaan ja kesälomat on vietetty. Laidunkauden päättyessä on hyvä aika tarkastaa oman hevosen satulan istuvuus ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Sovitusaikoja voit varata...

lue lisää
Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

     Sinun ja hevosesi välissä Verkkokaupan monipuolinen valikoima Satula.com Osta meiltä myös tarvikkeet ja hoitotuotteet Satulatarvikkeiden verkkokaupastamme löydät monipuolisesti satulatarvikkeita sekä hoitoaineita. Joko sinulla on oma suosikkisi? Kauttamme on...

lue lisää