Satula.comin huhtikuun kuulumisia!

Ajankohtaista


Kaikkia puhuttava koronaepidemia on vaikuttanut meidänkin toimintaamme.

Osassa toimipisteiden maneeseista on käyttörajoituksia esimerkiksi henkilömäärien osalta, mutta satulansovitusmahdollisuus on tarjolla edelleen kaikissa toimipisteissä. Myös satula-auto on edelleen liikenteessä, ymmärrettävästi jotkut tallit ovat kieltäneet ulkopuolisten ihmisten saapumisen tallille, ja tällöin sovituksia on lykättävä myöhempään ajankohtaan. Seuraamme epidemiaa tarkasti ja sopeutamme toimintaamme sen mukaan. 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa.

  • Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toimimaan ulkotiloissa ja maneesissa.
  • Sovitusajat voit sopia tällä hetkellä helpoimmin ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.
  • Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan järjestämme aikoja tarpeen mukaan.
  • Koska tilanne aiheuttaa kuitenkin monelle asiakkaallemme haasteita, olemme sopineet, että annamme huhti-kesäkuussa päättyviin vuokrauksiin tarvittaessa 3 kuukauden lisäajan niin, että siis kaikki 9 kk vuokrat hyvitetään.
  • Mikäli olet vaihtanut vuokrasatulaa, saat hyvityksenä puolet edelliseen vuokrasatulaan (edellisen ilman taukoa toiseen vaihdetun) maksetuista vuokrista ostaessasi seuraavaa.  

Moni on voinutkin jo havaita, että henkilökunnassamme on tapahtunut pieniä muutoksia!

Kangasalan toimipistettä hoitaa Tuuli Alanen, Oulussa Jattaa avustaa ilta- ja lauantaiaukiolojen merkeissä hevosalan monitoimiosaaja Maija Kärkkäinen! Olemme iloisia, että olemme saaneet tiimiimme lisävahvistuksia! Muutosten myötä olemme lisänneet muiden sovittajiemme varattavia aikoja eri toimipisteissämme, jolloin jokainen voi helpommin saada ajan haluamalleen sovittajalle.

Toivotamme kaikille ihania kevätpäiviä hevosten parissa, ratsastusharrastusta ei ole peruttu ja hevoset tarvitsevat edelleen päivittäistä huolenpitoa ja liikuntaa! Kohti kesää siis positiivisella mielellä, jotta tästäkin haasteesta selvitään! 

PS. Seuraa ryhmää Satula-akatemia facebookissa, jossa jaamme satula-aiheista tietoa yhteistyökumppaneidemme ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa!

ARTIKKELIN TIEDOT

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

Syyskuun ajankohtaiset Satula.comissa

     Syksyn ensituulahdus Satula.comissa Syksy on täällä Sää on kääntynyt hieman syksyisempään suuntaan ja kesälomat on vietetty. Laidunkauden päättyessä on hyvä aika tarkastaa oman hevosen satulan istuvuus ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Sovitusaikoja voit varata...

lue lisää
Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

     Sinun ja hevosesi välissä Verkkokaupan monipuolinen valikoima Satula.com Osta meiltä myös tarvikkeet ja hoitotuotteet Satulatarvikkeiden verkkokaupastamme löydät monipuolisesti satulatarvikkeita sekä hoitoaineita. Joko sinulla on oma suosikkisi? Kauttamme on...

lue lisää
Heinäkuu Satula.comissa

Heinäkuu Satula.comissa

     Sinun ja hevosesi välissä Heinäkuun kuulumiset ja uutuudet Satula.comissa Lomakausi on käynnissä! Olemme siirtyneet kesäaukioloaikoihin ja henkilökuntamme lomailee vuorotellen. Parhaiten tavoitat meidät toimipisteiden sähköpostiosoitteiden kautta. Satula-automme...

lue lisää