Satula.comin huhtikuun kuulumisia!

Ajankohtaista


Kaikkia puhuttava koronaepidemia on vaikuttanut meidänkin toimintaamme.

Osassa toimipisteiden maneeseista on käyttörajoituksia esimerkiksi henkilömäärien osalta, mutta satulansovitusmahdollisuus on tarjolla edelleen kaikissa toimipisteissä. Myös satula-auto on edelleen liikenteessä, ymmärrettävästi jotkut tallit ovat kieltäneet ulkopuolisten ihmisten saapumisen tallille, ja tällöin sovituksia on lykättävä myöhempään ajankohtaan. Seuraamme epidemiaa tarkasti ja sopeutamme toimintaamme sen mukaan. 

Koronatilanteen vuoksi noudatamme erityistä varovaisuutta sovitustilanteissa ja myymälässä asioinnissa.

  • Mahdollisuuksien mukaan pyrimme toimimaan ulkotiloissa ja maneesissa.
  • Sovitusajat voit sopia tällä hetkellä helpoimmin ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.
  • Kaikki sovitusajat eivät tällä hetkellä ole varauskalentereissa, vaan järjestämme aikoja tarpeen mukaan.
  • Koska tilanne aiheuttaa kuitenkin monelle asiakkaallemme haasteita, olemme sopineet, että annamme huhti-kesäkuussa päättyviin vuokrauksiin tarvittaessa 3 kuukauden lisäajan niin, että siis kaikki 9 kk vuokrat hyvitetään.
  • Mikäli olet vaihtanut vuokrasatulaa, saat hyvityksenä puolet edelliseen vuokrasatulaan (edellisen ilman taukoa toiseen vaihdetun) maksetuista vuokrista ostaessasi seuraavaa.  

Moni on voinutkin jo havaita, että henkilökunnassamme on tapahtunut pieniä muutoksia!

Kangasalan toimipistettä hoitaa Tuuli Alanen, Oulussa Jattaa avustaa ilta- ja lauantaiaukiolojen merkeissä hevosalan monitoimiosaaja Maija Kärkkäinen! Olemme iloisia, että olemme saaneet tiimiimme lisävahvistuksia! Muutosten myötä olemme lisänneet muiden sovittajiemme varattavia aikoja eri toimipisteissämme, jolloin jokainen voi helpommin saada ajan haluamalleen sovittajalle.

Toivotamme kaikille ihania kevätpäiviä hevosten parissa, ratsastusharrastusta ei ole peruttu ja hevoset tarvitsevat edelleen päivittäistä huolenpitoa ja liikuntaa! Kohti kesää siis positiivisella mielellä, jotta tästäkin haasteesta selvitään! 

PS. Seuraa ryhmää Satula-akatemia facebookissa, jossa jaamme satula-aiheista tietoa yhteistyökumppaneidemme ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa!

ARTIKKELIN TIEDOT

Asiakaspäivä Lempäälässä 15.10.

Asiakaspäivä Lempäälässä 15.10.

Aika: klo 10-14 Ohjelmassa: klo 11 Fysioterapeutti Saara Uusitalon luento: Satulan vaikutus ratsastajan istuntaanklo 12 Käytännön satulansovitus- ja ratsastusdemo Satula.com ja Saara Uusitalo Päivän aikana voit tutustua uusiin upeisiin toimitiloihimme ja...

lue lisää
Lempäälän toimipiste on avattu!

Lempäälän toimipiste on avattu!

Tervetuloa asioimaan uuteen, tilavan ja upeaan myymäläämme Aukioloajat sekä päivitetyt osoitetiedot löydät osoitteesta www.satula.com/yhteystiedot/lempaala/ Sivustollamme on nyt julkaistu henkilökunta-sivu, jossa voit tutustua eri toimipisteidemme henkilökuntaan ja...

lue lisää
Satula.comin tarina

Satula.comin tarina

Meillä Satula.comissa vuosi 2021 on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti ja kuluvalle vuodelle onkin poikkeuksellisista ajoista huolimatta suunnitteilla kaikkea uutta ja jännittävää! Hevosala tuntuu kuuluvan harvoihin korona-ajan voittajiin, ratsastusharrastus on saanut...

lue lisää