Satula.comin syyskuun kuulumisia!

Ajankohtaista


Ihanaa syyskauden aloitusta kaikille!

Syyskuun alussa tapasimme ihania asiakkaitamme ja lukuisia yhteistyöratsastajiamme Suomenratsujen Kuninkaallisissa Ypäjällä! Satula.comin tiimiratsastajille kertyikin rutkasti menestystä ja hyviä sijoituksia. Tämän artikkelin kuvassa esiintyy tuore suomenhevosten koulumestari Anna Kärkkäinen ja Kulta-Ahon Kasimir (kuvaaja Leena Kahisaari). Anna ratsastaa tiimissämme Childeric-satuloilla. Iloitsemme toki aina myös kaikkien asiakkaidemme menestyksestä ja seuraamme mielellämme kuulumisianne somessa!Tägääthän meidät mukaan menoon aihesanalla #satulacom

Koronalukujen kasvaessa pyydämme kaikkia edelleen noudattamaan varovaisuutta ja pitämään etäisyyksiä mahdollisuuksien mukaan meillä asioidessanne. Huolehdittehan hyvästä käsihygieniasta ettekä saavu flunssaisina paikalle! Seuraamme epidemiaa edelleen tarkasti ja sopeutamme toimintaamme sen mukaan. 


Satula-automme liikkuu syksyn aikana ainakin seuraavilla alueilla: Lahti. Hämeenlinna, Tampere, Turun seutu, pääkaupunkiseutu, Hamina, Kotka, Lappeenranta, Imatra, Savonlinna, Joensuu jne jne. Muistathan, että tarvittaessa voit kerätä porukkaa ja järjestämme reissuja kysynnän mukaan myös muualle, kuin netissä lukeville paikkakunnille.

Henkilökunnassamme on tapahtunut pieniä muutoksia! Liinu Hannula on muuttanut Pohjanmaalle ja olemme saaneet uudeksi vahvistukseksi Laura Haasalan Tuomarinkylän toimipisteeseen! Tavoitteena on tarjota asiakkaillemme entistäkin parempaa palvelua!

Syksyn aikana tulemme esittelemään henkilökuntaamme, palveluja sekä yhteistyökumppaneitamme sosiaalisessa mediassa, jotta toimintamme tulisi tutuksi myös uusille asiakkaillemme! Odotellessa voit tutustua uuteen osioon sivuillamme koskien yhteistyökumppaneitamme!

PS. Seuraa ryhmää Satula-akatemia facebookissa, jossa jaamme satula-aiheista tietoa yhteistyökumppaneidemme ja muiden alan asiantuntijoiden kanssa! Panostamme syksyn aikana erityisesti kaikkiin hevosen hyvinvointiteemaan liittyvän tiedon jakamiseen!

ARTIKKELIN TIEDOT