custom custom custom custom custom

satula.com logo

Syksyn ensituulahdus Satula.comissa

Syksy on täällä

Sää on kääntynyt hieman syksyisempään suuntaan ja kesälomat on vietetty. Laidunkauden päättyessä on hyvä aika tarkastaa oman hevosen satulan istuvuus ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Sovitusaikoja voit varata entiseen tapaan sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai ottamalla yhteyttä suoraan toimipisteeseen tai satulansovittajiimme.

Syksy on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia ja kilpailuja, ja toivottavasti pääsemme nauttimaan vielä aurinkoisistakin päivistä. Syksyn aloituksena olemme käyneet läpi satulavarastoa ja tarkistaneet useiden käytettyjen satuloidemme hintoja. Tutustu valikoimaamme ja hyödynnä tarjouksemme!

SATULAVALIKOIMAAN

Suomenratsujen Kuninkaalliset

Olemme mukana Suomenratsujen Kuninkaallisissa Ypäjällä tarjoamalla asiakkaillemme pop-up satulansovituspisteen. Mahdollisuus maksuttomaan satulan sovitukseen tai istuvuuden tarkastukseen lauantaina 2.9. Klo 10-17. Satula-automme löydät kengityskatoksen yhteydestä parkkipaikkojen läheisyydestä.

Jos mielessäsi on joku erityinen tuote, jonka toivoisit olevan mukana tai haluaisit sovittaa esimerkiksi tiettyä satulamallia, laitathan sähköpostia ennakkoon: [email protected]. Otamme mukaan tuttuun tapaan mm. hoitoaineita ja jalustinhihnoja. Tervetuloa satulansovitukseen tai muuten vaan moikkaamaan!

TAPAHTUMAN SIVUSTOLLE

Yhteistyöyrityksemme Sadelmagasinet

Tiesitkö, että toimimme yhteistyössä ruotsalaisen Sadelmagasinetin kanssa?
Yritys toimii samoilla periaatteilla ja konseptilla kuin suomalainen Satula.com ja on samassa omistuksessa. Hyödynnämme yhteistyötä tarjoamalla laajemman valikoiman ja järjestämällä mm. tapahtumia ja koulutuksia yhdessä.

Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Angarnissa Tukholman lähellä sekä Skånessa Sjöbossa. Sadelmagasinetissa on erittäin vilkasta käytettyjen satuloiden myyntivälitystoimintaa ja laaja valikoima erihintaisia satuloita. Ruotsin kruunun valuuttakurssi tekee ostamisen suomalaisille tällä hetkellä edulliseksi!

Voit tilata satulan sovitukseen Ruotsin valikoimasta 50e lisämaksulla (lisäksi tulevat postikulut Suomen lähetysehtojen mukaisesti, ellei satulaa haeta Paimiosta). Voit toimittaa oman satulasi myyntivälitykseen halutessasi myös Sadelmagasinetiin, jolloin tavoitat Ruotsissa suuremman markkinan. Välityspalkkio on 20 % myyntihinnasta, minimivälityspalkkio 2500 kr, myyntiehdot muutoin samat kuin myyntivälityksessä Suomessa.

Sadelmagasinetin valikoimaa ja palveluja koskevat yhteydenotot toivomme Satula.comin Paimion toimipisteeseen [email protected] tai Sjöbon toimipisteeseen [email protected]. Sjöbon toimipisteen toiminnasta vastaava Anna Nilsson puhuu äidinkielenään suomea.

SADELMAGASINET


IMG-20220819-WA0000

SATULA-AUTOT LIIKKEELLÄ

Ajankohdan ja paikkakunnan jälkeen on sähköpostiosoite,

johon voit olla yhteydessä!

  30.8. Espoo ([email protected])

31.8. Rusko, Turku ([email protected])

5.-6.9. Kokemäki, Eurajoki, Rauma, Pori ([email protected])

6.-7.9. Lahti ([email protected])

12.-14.9. Lappeenranta, Imatra, Parikkala ([email protected])

Vk 38 Kuopio, Siilinjärvi, Leppävirta ([email protected])

Vk 39 Kirkkonummi, Siuntio, Lohja, Tuusula, Järvenpää ([email protected])

3.-5.10. Seinäjoki, Alavus ([email protected])

10.-12.10. Kitee, Joensuu ([email protected])

Tampereen, Turun ja Helsingin suunnalla liikumme säännöllisesti.
Lahden ja Hämeenlinnan seudulla liikumme kuukausittain.
Kyselyt tavoittavat parhaiten sähköpostilla!
LISÄTIETOA AUTOISTA

Päivityksiä vuokrahintoihin

Lämpimillä een, Turun ja Helsingin suu säillä hevosen ja ratsastajan hikoillessa on erityisen tärkeää, että muistat huoltaa varusteesi säännAsiakkaidemme iloksi olemme päivittäneet vuokrauksen hintoja asiakasystävällisempään suuntaan ja nostaneet keskimmäisen vuokrakategorian alarajaa.

1.8.2023 alkaen alkaviin sopimuksiin noudatamme seuraavaa hintaluokittelua:
Satulan hinta 0-1500e: vuokra 99e/kk.
Satulan hinta 1501-3000e: vuokra 149e/kk.
Satulan hinta 3001e ->: vuokra 199e/kk


Maneesikausi lähestyy

Vuokraamme Oulun ja Lempäälän maneeseja myös ulkopuolisille ja tapahtumiin. Maneeseissamme on turvalliset olosuhteet treenaamiselle, kohtuullisesti käyttäjiä ja hyvin hoidetut pohjat.

Maneeseja voi vuokrata kausi- tai kuukausimaksulla sekä kertaluonteisesti. Lisätietoa ja varauskalenterit löydät toimipisteidemme omilta sivuilta.

TOIMIPISTEET

Satula-stillit-50 (1)

Satulasepän päivät toimipisteissä

Satuloidemme toppaustyöt sekä rungontarkistukset tekee koulutettu satulaseppä Anu Kylä-Kaila vuosien kokemuksella. Anu vierailee tekemässä toppaus- ja korjaustöitä Helsingissä ja Lempäälässä kuukausittain sekä Paimiossa noin kahden viikon välein.

Satulat kulkeutuvat satulasepälle myös sovittajiemme tai satula-auton mukana. Varaamalla satulan huoltotyölle ajan satulasepän päiviin, on satula mahdollista saada kuntoon ja käyttöön jo saman päivän aikana.

Satulasepän tulevat päivät:

Paimio 31.8. ja 14.9.
Helsinki 5.-6.9.
Oulu vko 38
Lempäälä vko 42

Ajanvaraukset satulasepälle voit tehdä suoraan toimipisteisiin!

Satula.com – Ratsukon hyvinvoinnin asialla

PAIMIO
044 2388 332
[email protected]

TUOMARINKYLÄ
044 238 2237
[email protected]

YPÄJÄ
044 3644 700
[email protected]

LEMPÄÄLÄ
044 3644 699
[email protected]

OULU
044 525 3388
[email protected]

logo-paa

Wordpress-Logo-Footer
 www.satula.com

ARTIKKELIN TIEDOT

Uusia tuulia!

Uusia tuulia!

                 Satula.comin brändi kaikkine toimintoineen siirtyy perinteikkään hevosvarusteiden valmistajan ja maahantuojan Velj. Wahlstén Oy:n omistukseen 1.7.2024.Myös samassa omistuksessa ollut Ruotsissa toiminut yhteistyöyritys Sadelmagasinet i Sverige siirtyy...

lue lisää
Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

Verkkokaupan tarvikevalikoima – Satula.com

     Sinun ja hevosesi välissä Verkkokaupan monipuolinen valikoima Satula.com Osta meiltä myös tarvikkeet ja hoitotuotteet Satulatarvikkeiden verkkokaupastamme löydät monipuolisesti satulatarvikkeita sekä hoitoaineita. Joko sinulla on oma suosikkisi? Kauttamme on...

lue lisää
Heinäkuu Satula.comissa

Heinäkuu Satula.comissa

     Sinun ja hevosesi välissä Heinäkuun kuulumiset ja uutuudet Satula.comissa Lomakausi on käynnissä! Olemme siirtyneet kesäaukioloaikoihin ja henkilökuntamme lomailee vuorotellen. Parhaiten tavoitat meidät toimipisteiden sähköpostiosoitteiden kautta. Satula-automme...

lue lisää