Amerigo

Winning Technology!

Sveitsiläisen Peter Menetin suunnittelema ja kehittämä satulamerkki, joka on Italialaisen Equipe-satulatehtaan valmistama.  Peter on ilmiömäinen hevosmies ja omaa vuosikymmenien kokemuksen työskentelystä huippuhevosten ja -ratsastajien parissa, johon myös satuloiden kehitystyö perustuu. Suunnittelussa on huomioitu hevosen biomekaniikka ja optimaalinen suorittaminen kyseessä olevan lajin vaatimusten mukaisesti unohtamatta hevosen hyvinvointia ja terveydentilaa.

Amerigon ideologia pohjaa siihen, että satulan runkomallin täytyy vastata hevosen selän mallia, jotta paras mahdollinen istuvuus ja ratsastajan tasapaino liikkeessä toteutuu. Ratsastajan painon täytyy jakautua alueelle, jossa hevonen voi sen parhaiten kantaa, jolloin sen on mahdollista pyöristää selkäänsä, kantaa enemmän painoa takajaloillaan ja venyttää ylälinjaansa. Kun hevonen työskentelee sellaisen satulan kanssa, joka mahdollistaa hevosen oikeanlaisen työskentelyn verrattuna toiseen, joka vaikuttaa liikettä vastaan, auttaa se hevosta säilyttämään positiivisen asenteen työhön, suorittamaan optimaalisesti ja pysymään terveenä pidempään.

Kaikki Amerigo-satulat ovat puurunkoisia ja villatopattuja ja runko- sekä paneelimalleista löytyy vaihtoehtoja erilaisille hevosille ja ratsastajalle. Vega-malliston satulat ovat synteettisellä rungolla ja niiden etukaari on metallia.

Oman mittausjärjestelmän ansiosta satuloita voidaan valmistaa myös mittatilauksena.

 

Linkki kotisivuille

Amerigon yhteistyöratsastajat