Amerigo

Winning Technology!

Sveitsiläisen Peter Menetin suunnittelema ja kehittämä satulamerkki, joka on Italialaisen Equipe-satulatehtaan valmistama.  Peter on ilmiömäinen hevosmies ja omaa vuosikymmenien kokemuksen työskentelystä huippuhevosten ja -ratsastajien parissa, johon myös satuloiden kehitystyö perustuu. Suunnittelussa on huomioitu hevosen biomekaniikka ja optimaalinen suorittaminen kyseessä olevan lajin vaatimusten mukaisesti unohtamatta hevosen hyvinvointia ja terveydentilaa.

Amerigon ideologia pohjaa siihen, että satulan runkomallin täytyy vastata hevosen selän mallia, jotta paras mahdollinen istuvuus ja ratsastajan tasapaino liikkeessä toteutuu. Ratsastajan painon täytyy jakautua alueelle, jossa hevonen voi sen parhaiten kantaa, jolloin sen on mahdollista pyöristää selkäänsä, kantaa enemmän painoa takajaloillaan ja venyttää ylälinjaansa. Kun hevonen työskentelee sellaisen satulan kanssa, joka mahdollistaa hevosen oikeanlaisen työskentelyn verrattuna toiseen, joka vaikuttaa liikettä vastaan, auttaa se hevosta säilyttämään positiivisen asenteen työhön, suorittamaan optimaalisesti ja pysymään terveenä pidempään.

Kaikki Amerigo-satulat ovat puurunkoisia ja villatopattuja ja runko- sekä paneelimalleista löytyy vaihtoehtoja erilaisille hevosille ja ratsastajalle. Vega-malliston satulat ovat synteettisellä rungolla ja niiden etukaari on metallia.

Oman mittausjärjestelmän ansiosta satuloita voidaan valmistaa myös mittatilauksena.

 

Linkki kotisivuille

Amerigon yhteistyöratsastajat

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat