Childeric

Bespoke riding saddles of excellence, Made in France

Childericin satulatehdas on Luc Childericin vuonna 1991 perustama ranskalainen yritys, Luc itse on jo pääsääntöisesti siirtynyt eläkkeelle jatkaen kuitenkin satulavalmistuksen neuvonantajana ja brändiä onkin kehitetty tyylillä ja modernilla otteella. Perusajatus on lähtenyt vapaana liikkuvia hevosia tarkkailemalla: kuinka tehdään satula, joka ei rajoita hevosen liikettä ja mahdollistaa ratsastajalle hyvän tasapainon ja miellyttävän tunteen, jonka kautta ratsukon yhteistyö on mahdollisimman harmonista

Childeric lupaakin, että satula tuo käyttäjälleen luottamusta ja tehokkuutta sekä takaa voittavan ratsun ja ratsastajan kombinaation kommunikaation vahvistamisen kautta.

Merkillä on esimerkiksi yksi maailman edistyneimmistä tilausjärjestelmistä, ja satulat ovatkin modifioitavissa tilauksen yhteydessä juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti istuinkoon, leveyden, runkomallin, paneelien, siipien, polvitukien, vastinhihnojen asettelun sekä tietysti myös materiaalien ja ulkonäön osalta. Satulat ovat puurunkoisia, ja pintanahka voi olla joko nupukkimaista, erinomaisen pidon antavaa buffalonahkaa tai pehmeää vasikannahkaa. Satuloihin on mahdollista valita esimerkiksi runko yhdestä mallista, siivet ja polvituet toisesta mallista ja paneelit kolmannesta. Childericin runkoleveys ei ole muokattavissa, mutta paneelien muutostöillä voidaan usein tehdä parantaa satuloiden istuvuutta hevosen muuttuessa.

Childeric on mielletty perinteisesti koulusatuloiden valmistajaksi, mutta vähitellen Suomeenkin ovat saapumassa Keski-Euroopassa varsin suositut estesatulamallit. Childericin tuotesarjaa täydentävät omat jalustinhihnat, satulavyöt ja muut upeat oheistarvikkeet sekä hoitoaineet. 

Kotisivut: https://www.childericsellier.com/en/

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat