Kent&Masters

Our speciality is your speciality

Englantilaisen Fairfax-satulatehtaan valmistama edullisemman hintaluokan satulabrändi Kent & Masters voittaa asiakkaat puolelleen paitsi erinomaisella hinta-laatusuhteellaan myös muokattavuudellaan.  Satulat on tehty Englannissa auktorisoitujen satulaseppien valvonnassa perinteisillä tekniikoilla, mutta silti hyödyntäen moderneja tuotanto-olosuhteita. Satuloiden suunnittelussa perinteet yhdistyvät uusimpaan tieteellisen tutkimukseen ja asiantuntevien satulansovittajien suorittamaan tuotteiden testaukseen. Ideana on ollut kehittää satulansovitusratkaisuja haastavimpienkin hevosten tarpeisiin.

Satuloissa on leveyden säätömahdollisuus itse vaihdettavien kaarien avulla, villatoppaus, useimmissa myössäädettävä tarrapolvituki sekä itse muutettavissa olevat vastinhihnojen paikat. Saatavilla on eri profiilisia runko- ja toppausmalleja korkeasäkäisistä pyöreille cob-tyyppisille hevosille.

Satuloiden rungot on valmistettu synteettisestä materiaalista ja niillä on viiden vuoden runkotakuu. Valikoimaa löytyy myös pienemmille poneille. Kent & Masters on erinomainen valinta harrastekäyttöön ja esimerkiksi myös ratsastuskouluille.

https://www.kentandmasters.co.uk/

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat