Black Country

Black Country- englantilaista käsityötä parhaimmillaan!

Black Countryn satulamerkin poikkeuksellinen nimi kertoo kotiseudun historiasta. Satulatehdas toimii nahkateollisuuteen keskittyneellä Walsallin alueella Birminghamin seudulla Englannissa.  Aluetta luonnehdittiin 1900-luvun puolivälissä  ‘Black by day and red by night’, johtuen voimakkaasta teollistumisesta.

Satulamerkin perustajilla Rob Cullenilla ja John Hartleylla on yhdessä yli 80 vuoden kokemus arvostettuina Master Saddler-satulaseppinä. Laaja tietämys ja ymmärtämys satulanvalmistuksesta ovat auttaneet luomaan malliston, josta löytyy vaihtoehtoja hyvin monenlaisille hevosille ja ratsastajille.  Satuloissa löytyy erityisen hyviä runkovaihtoehtoja myös pyöreille, matalasäkäisille ja leveille hevosille.

Satulanvalmistaja painottaa kiinteää yhteistyötä satulansovittajien kanssa parhaaseen lopputulokseen pääsemiseksi ja on sitoutunut tarjoamaan parhaan mahdollisen tuotteen asiakkailleen. Tuotannossa ei olla lähdetty massavalmistukseen, vaan perinteitä ylläpidetään käyttämällä parhaita englantilaisia materiaaleja: puulaminoituja runkoja, joissa on 10 vuoden takuu, 100 % aitoa villaa toppauksissa, englantilaisia nahkoja ja taitavaa henkilökuntaa, joka yksilöllisesti valmistaa tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti.

http://www.blackcountrysaddles.com/