Renaissance by Prestige

French Style by Prestige

Renaissance on Prestigen satulatehtaan valmistama ranskalaistyyppinen satula, jonka kehittäjä on tuttu Butet-satulamerkin takaa. Satuloissa onkin paljon yhtäläisyyksiä, mutta Renaissance-satulassa yhdistyy pitkä ammattitaito ja modernin nykyaikaisen satulan ominaisuudet, kuten esimerkiksi lämpömuokattava runko.

Renaissance on vaativan esteratsastajan unelmasatula. Satulan ideologia on, että se auttaa ratsastajaa löytämään paremman asennon ja kehittymään paremmaksi ratsastajaksi. Tämän vuoksi satulat ovat melko flatseat-painotteisia, tosin valittavissa on muutamia istuinsyvyyden osalta eroavia malleja.

 

Ideologiaan kuuluu, että satuloissa ei ole suuria tukia, joiden varaan ratsastaja voi jäädä, vaan satula auttaa löytämään oikean tasapainon hevosen liikkeisiin ja hyppyihin mukautumiseksi. Satulat ovat ratsastajalle kapeita ja pehmeitä, mutta hevosystävällisiä leveän selkärangantilan ja hyvin muotoiltujen paneelien avulla. Saatavissa on villa- ja lateksipaneelivaihtoehdot, joita voi tilata joko stadardina tai eritavoin korotettuna, joko siipeen integroituna eli kiinni ommeltuna tai ei-integroituna tai painetta isommalle alalle jakavana sublime-paneelina. Nahkavaihtoehdot ovat tavallinen sileä nahka ja vasikannahka.. Satulaa saa myös mustana ja tummanruskeana, mutta nahan pehmeys on parhaimmillaan londonin sävyisessä ruskeassa satulassa.

 

Satuloilla on elinikäinen runkotakuu ja niiden runkoleveys on muokattavissa.

Saatavissa myös yksisiipiset mallit ja koulusatula Renaissance TK.

 

KOTISIVUT

RATSASTAJAT

 

 

 

 

 

 

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat