Passier

The Spirit of riding since 1867

 Syyskuussa 1867 Georg Christian Passier aloitti satulanvalmistuksen Saksassa Hannoverissa. Hän loi nopeasti laadukkaan tuotantokonseptin ja yrityksestä tulikin pian kuninkaallisten hallitsijoiden hovihankkija. Passier edustaa edelleenkin perinteistä saksalaista laatua tinkimättömällä saksalaisella asenteella valmistettuna ja on yksi eniten satuloitaan kehittäneitä saksalaisista merkeistä. Kun satulatehdas vuonna 1945 tuhoutui ilmapommituksessa, silloinen jo seuraavia sukupolvia edustava johtaja Georg Passier noudatti mottoaan “We have to move on“ ja nosti tehtaan uudelleen jaloilleen. Jo 1950-luvulla puolet tehtaan tuotannosta päätyi ulkomaan vientiin.

Edelleen saman suvun hallussa oleva perheyritys valmistaa satulat edelleen käsityönä, tarkkaan valittujen tavarantoimittajien laadukkaista materiaaleista taidokkaasti asialleen omistautuen ja kiinnittäen huomiota jokaiseen yksityiskohtaan.

Satulat ovat alun perin olleet puurunkoisia, mutta niiden rinnalle on tullut myös synteettisiä runkomalleja. Rungonleveyttä on mahdollista muokata tehtaalla tai satulasepän työnä. Satulat ovat aina villlatopattuja, ja niissä on erityisen hyvä leveä sekä korkea säkä- ja selkärangantila.  Satuloihin on toki saatavissa ulkonäön ja muiden ominaisuuksien modifiointia asiakkaiden toiveiden mukaan.

Passierilta löytyy hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä ja monipuolinen oheistarvikevalikoima upeine suitsineen ja satulavöineen.

 

Kotisivut: https://www.passier.com/en/start/

Ratsastajat: https://www.passier.com/en/partner/

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat