Erreplus

erreplus-satulat

ERREPLUS

Harmony, poetry, energy

 

Jos ratsastus olisi kieli, satula olisi sen sanasto. Meidän täytyy antaa sanat ja työkalut, jotta keskustelu voi alkaa. Näin on ideologiastaan kertonut Erreplus-satulamerkin kehittänyt Roberto Rasia, jolla on taustana kokemus perheen omistamassa Prestige-satulayrityksessä. Roberton vuosikymmenien kokemus satulanvalmistuksessa yhdistyy moderniin tuotekehitykseen vuonna 2013 markkinoille tulleen Erreplus-satulan muodossa.  Yrityksen toimintaa ohjaa tinkimättömyys materiaalien ja työn laadusta, lojaalisuus ja huolenpito asiakkaista.  Lähtökohtana on täyttää sekä hevosen ja ratsastajan vaatimukset sopivalle satulalle.

Satuloissa on lämmön avulla muokattava runko, erityisen laadukas ja eri lämpötiloissa kymmeniä vuosia muotonsa säilyttävä istuinpehmustemateriaali sekä paksuhko italialainen bull-nahka. Rungoilla on elinikäinen takuu.

Satuloissa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tarjoavat uudenlaisia ratkaisuja satulaongelmiin. Satulat ovat saatavilla erityisen suurta lapatilaa mahdollistavilla SL-paneelilla. Uuden Impulse-mallin erikoisuutena on se, että satulan siipi voidaan itse säätää kolmeen eri asentoon ratsastajan tarpeista riippuen.  Kaikki satulat ovat villatopattuja synteettisellä villalla, joka ei ole yhtä herkkä kosteudelle kuin aito villa.

Mallistossa on pyritty selkeyteen, sekä koulu- että estesatuloissa on 5-6 mallia, joita kehitetään jatkuvasti. Satuloiden runko ja paneelit valitaan hevosen tarpeiden mukaan. Satulat on saatavilla istuinkoossa 16, 17 ja 18. Istuinmalleja useimmissa koulusatuloissa on kaksi, deep seat ja open seat, joissa jälkimmäisessä on hieman enemmän tilaa ratsastajalle.

 

Kotisivut: https://www.erreplus.com/

Ratsastajat: https://www.erreplus.com/site/en/testimonial/

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat