Equipe

Between the horse and rider, An Italian Story.

Selleria Equipe tähtää siihen, että jokainen heidän valmistamansa satula täyttää sekä hevosen että ratsastajan vaatimukset valitussa ratsastuksen lajissa. Tuotanto ja satuloiden suunnittelu perustuu loputtomaan intohimoon, parhaimpaan teknologiaan ja italialaiseen eleganssiiin. Satulat edustavat laatua, tarkkaa käsityötä, yksityiskohtien huomioimista ja uusimpia alan innovaatioita. Valmistuksessa käytetään parhaimpia italialaisia ja ranskalaisia nahkoja, jotka värjätään ja käsitellään mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Satulatehdas on yksi maailman moderneimmista alan tuotantolaitoksista tuotekehitysosastoineen ja 3D-printtereineen. Satuloissa näkyy italialainen tyylitaju ja upea työnjälki. Tehtaalla valmistetaan myös Amerigo-tuotemerkin satulat.

Equipe-satulamerkin sisällä valmistetaan eri mallistoja, runkoja on synteettisestä perinteiseen puurunkoiseen sekö uutena innovaationa hiilikuitu eli carbon-rungot. Satuloista löytyy valikoimaa harrastekäytöstä huippu-urheilun tarpeisiin. Merkillä on myös erittäin laaja ja edustava tarvikevalikoima eli satulan lisäksi muut varusteet saa hankittua tyyliin sopivaksi!

 

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat