Prestige

A perfect fit is a thing of beauty

Jo yli 40 vuoden ajan toiminut italialainen satulanvalmistaja, jonka punainen lanka on edesauttaa ratsastajaa olemaan aina tasapainossa hevosen selässä. Ratsastajan tulee istua niin lähellä hevosen painovoiman keskipistettä kuin mahdollista, jotta kommunikaatio hevosen ja ratsastajan välillä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Prestige on ensimmäisten joukossa kehittänyt lämpömuokattavan synteettisen runkomateriaalin, joka mahdollistaa elinikäisen takuun rungoille. Prestigen satuloissa ei olekaan juuri koskaan runkovaurioita tai symmetrisyysongelmia ja niiden runkoleveyden muokkaaminen on vaivatonta.

Prestigeltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun ja hintaluokkaan. Satulat voidaan tilata halutunlaisilla nahoilla ja väreillä, useimmat mallit myös eripituisilla siivillä siiven asentoa vaihdellen, erikokoisilla tai jopa tarrakiinnitteisillä polvituilla. Myös paneelien muoto ja malli on valittavissa hevosen tarpeiden mukaan.

Saatavilla vaihtoehtoja myös poneille! Prestige tuotemerkillä on myös erittäin laadukas ja kattava tarvikevalikoima.

Suosituimmat mallit tässä merkissä:

-estesatulat: Versailles, Roma, Meredith, Michel Robert, Joy Jumper, Paris, Paris Classic, X-Perience, X-Contact, Instinct, Arezzo.

-koulusatulat: D1, D1K, D1 Iceland, D2, D2 Free, Melody, Inspire, Top Dressage, Modena, Roma, Venus, Doge, Optimax, Lucky Dressage

-yleissatulat: Roma, GP, Venus

Prestige-satulat varastossamme löydät LINKISTÄ. 

Kotisivut: https://www.prestigeitaly.com/en

Ratsastajat: https://www.prestigeitaly.com/en/ambassadors.xhtml

http://www.equalityline.se/team/