Prestige

Prestige

A perfect fit is a thing of beauty

Jo yli 40 vuoden ajan toiminut italialainen satulanvalmistaja, jonka punainen lanka on edesauttaa ratsastajaa olemaan aina tasapainossa hevosen selässä. Ratsastajan tulee istua niin lähellä hevosen painovoiman keskipistettä kuin mahdollista, jotta kommunikaatio hevosen ja ratsastajan välillä toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Prestige on ensimmäisten joukossa kehittänyt lämpömuokattavan synteettisen runkomateriaalin, joka mahdollistaa elinikäisen takuun rungoille. Prestigen satuloissa ei olekaan juuri koskaan runkovaurioita tai symmetrisyysongelmia ja niiden runkoleveyden muokkaaminen on vaivatonta.

Prestigeltä löytyy vaihtoehtoja moneen makuun ja hintaluokkaan. Satulat voidaan tilata halutunlaisilla nahoilla ja väreillä, useimmat mallit myös eripituisilla siivillä siiven asentoa vaihdellen, erikokoisilla tai jopa tarrakiinnitteisillä polvituilla. Myös paneelien muoto ja malli on valittavissa hevosen tarpeiden mukaan.

Saatavilla vaihtoehtoja myös poneille! Prestige tuotemerkillä on myös erittäin laadukas ja kattava tarvikevalikoima.

 

Kotisivut: https://www.prestigeitaly.com/en

Ratsastajat: https://www.prestigeitaly.com/en/ambassadors.xhtml

http://www.equalityline.se/team/

 

CYCLE PROCESS ⚙️

𝘏𝘖𝘞 𝘈 𝘗𝘙𝘌𝘚𝘛𝘐𝘎𝘌 𝘚𝘈𝘋𝘋𝘓𝘌 𝘐𝘚 𝘔𝘈𝘋𝘌, 𝘗𝘏𝘐𝘓𝘖𝘚𝘖𝘗𝘏𝘠 𝘚𝘈𝘋𝘋𝘓𝘌The hands of our craftsmen are continuously striving for excellence along the whole production process, thus constantly improving and innovating our working method.This is how we craft our saddles, which are considered real manufacturing gems.#PrestigeItaly

Julkaissut Prestige Italia Tiistaina 10. syyskuuta 2019