Satula.com

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaus on vahvistettu.

Satula.com  uutiskirje

Tervetuloa uutiskirjeemme tilaajaksi!

Sähköpostiosoitteesi on nyt vahvistettu.

Saat jatkossa hyödyllistä tietoa mm. uutuuksistamme, Satula.com kuulumisista tai vaikkapa uusista artikkeleista Satula-Akatemiassa! Uutiskirjeemme on siis todellinen tietopaketti 🙂

MONTA hyvää syytä TILATA UUTISKIRJE

Uutiskirjeissämme kerromme toimipisteidemme uutisista, tulevista tapahtumista sekä satula-auton reittisuunnitelmista. Ensimmäisessä uutiskirjeessämme esittelemme uuden ja upean toimipisteemme Lempäälässä sekä joulukuun loppupuolella julkaistavan Satula-akatemia-sivustomme, joka sisältää hyödyllistä informaatiota satuloista ja niiden sovittamisesta sekä paljon toivottuja satulansovitusesimerkkejä.

Tietopaketteja ja tuoreita tutkimustuloksia

Jaamme uutiskirjeessämme informatiivisia tietopaketteja ja tuoreita tutkimustuloksia satuloista ja muista varusteista, ratsastuksesta ja varusteiden merkityksestä ratsukon suorituksiin sekä hevosen hyvinvointiin. Ensimmäisessä uutiskirjeessämme perehdymme tutkimukseen ratsastajan kehonkäytöstä ja epäsymmetrioista.

Tuote-esittelyjä

Esittelemme uutiskirjeessä tuotteitamme, myös muita kuin satuloita. Uutiskirjeen tilaamalla saat tietoa mm. uusista lisäyksistä verkkokauppamme varastoon. Ensimmäisenä esittelyssä upeat Antares -kypärät, joita voi nyt tilata verkkokaupastamme. Kokeiltavissa olevat mallikappaleet ovat saapuneet myymälöihimme. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! VERKKOKAUPPAAN >

Ilmestyminen

Uutiskirjeemme ilmestyy n. kerran kuukaudessa ja se sisältää ajankohtaisia ja mielenkiintoisia uutisia toiminnastamme, tuotteistamme ja yhteistyökumppaneistamme!

Yleistä uutiskirjeestä

Tilaamalla uutiskirjeemme sinut lisätään Satula.com uutiskirje -listalle. Listaa käytetään ainoastaan uutiskirje-postituksiin, jotka ilmestyvät noin kerran kuukaudessa. Sähköpostiosoitteita ei jaeta kolmansille osapuolille. Uutiskirjeen voi aina peruuttaa uutiskirjeessä olevasta Peruuta -linkistä.

Selaa satuloita

Satula-auto

Satulansovitus

Ota yhteyttä

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat

Satulatarvikkeiden verkkokauppa avoinna aina!

Osta helposti mm. satulan hoitotuotteet, satulahuovat, satulavyöt ja nahanhoitotuotteet - monipuoliset maksuvaihtoehdot!

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se