SATULA.COM KANGASALA

MYYMÄLÄ MUUTTANUT Ratsastuskeskus Parvelaan, Mustikkavuorentie 63, Kangasala. Myymälä sijaitsee maneesin kahviossa. Sovitukset tehdään maneesissa. Maneesin kahvion vieressä on parkkipaikka myymälän asiakkaille. Trailerit voi pysäköidä maneesin takana olevalle parkkipaikalle.


Viikko 50
11.12. maanantai klo 16-18
12.12. tiistai Suljettu, sovituksia Lempäälässä
13.12. keskiviikko klo 15-18
14.12. torstai Suljettu, sovituksia Pinsiössä
15.12. perjantai Suljettu, sovituksia Sorilassa ja Kämmenniemessä
16.12. lauantai klo 11-13


Satulaseppä Anu Kylä-Kaila toppaa seuraavan kerran satuloita myymälässä helmikuussa 2018.


Satuloiden sovitukset aukioloaikojen ulkopuolella. Satuloiden palautukset ja haut onnistuvat sovitusti myös muulloin kuin aukioloaikoina. Puheluihin vastataan myös aukioloaikojen ulkopuolella. Huomioithan kuitenkin, ettemme pysty vastaamaan sovitusten aikana, joten jätä viestin vastaajaan/laita tekstiviesti tai sähköposti, niin soitamme mahdollisimman pian takaisin.

Sovitusajat aukioloajan ulkopuolella, varaathan ajan satulansovitukselle hevosen kanssa erikseen.
Satulansovituskäynnin hinta Kangasalan myymälässämme on 40 €. Satulansovituksen yhteydessä satulat testataan myös ratsain. Maneesin/kentän käyttö sisältyy sovituksen hintaan. Omalla tallilla satulansovitus 60€. Jos hevosia samalla tallilla 3-5, sovitus 40€. Jos hevosia on yli 5, sovitusmaksu 30€. Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on maksutonta. Tallikäynneillä veloitamme matkakulut sopimuksen mukaan. Käytössämme on satula-auto, jossa mukana yli 100 satulaa!

Huom! Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €. Myymälässä ja satula-autossa voi maksaa käteisellä tai pankkikortilla.

Myymälässä satuloiden lisäksi myynnissä myös satulavöitä, jalustinhihnoja, jalustimia, satulahuopia, romaaneja ja nahanhoitotuotteita (mm. Amerigo, Prestige, Fairfax, Passier, Mattes). Toimipisteessä on myös Kieffer ja Prestige-satuloiden sekä Amerigo- satuloiden muokkaukseen soveltuvat koneet. Prestigen ja Kiefferin muokkauksen hinta on 85 €. Amerigon muokkauksen hinta 85-150€ (meiltä ostetuille satuloille 85€).


Satula.com Kangasala
Mustikkavuorentie 63, 36570 Kangasala
p. 044-3644 699
kangasala@satula.com