KANTA-HÄME

SATULA.COM YPÄJÄ

Satulapalveluja ammattitaidolla

Hae satuloita

Selaa, vuokraa, kokeile, osta

Varaa satulansovitus

Ajanvaraus netissä!

OTA YHTEYTTÄ

Autamme kaikissa satula-asioissa!

Tilaa satula-auto

Sovitus & satulat omalla tallilla

Satula-akatemia

Tietoa satuloista & sovituksesta

OSOITE: Ahteensuuntie 22, 32100 Ypäjä, (käynti 5-tallin takaa, sijainti tallin alapuolella)  | PUHELIN: 044 3644 700EMAIL: ypaja@satula.com

Aukioloajat

 

PVM PVÄ
2.12. PE Klo 12-14
9.12. PE Klo 11-13
12.12. MA Klo 11-13

Huom!

Meille on mahdollisuus palauttaa tai hakea satuloita sovitukseen erikseen sopien eteisestä käyttämällä koodilukkoa. Emme ole päivittäin Ypäjällä, joten satulatarpeita koskien olethan yhteydessä hyvissä ajoin etukäteen. 

 

Etsitkö sopivaa satulaa? 
Täytä lomake ja etsimme sinulle sopivia vaihtoehtoja!

Sijainti ja myymälä

Ypäjän toimipiste sijaitsee Hevospiston V-tallin takana. Valikoimassa on noin noin 100 uutta ja käytettyä satulaa (käytössämme toki myös koko Satula.comin vaihtuva valikoima). Ypäjälle toimitamme satuloita varausten ja sovittujen sovitustarpeiden mukaan (kuljemme noin parin viikon välein Paimion ja Helsingin suunnasta).

Myymälässä satuloiden lisäksi myynnissä myös kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita, kuten satulavöitä, jalustinhihnoja, jalustimia, satulahuopia, romaaneja ja nahanhoitotuotteita.

Ypäjän toimipisteeseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä myös muinakin päivinä (Ypäjän toimipisteessä työskentelevät henkilöt saattavat työskennellä muissa toimipisteissä muina päivinä).

Huomioithanthan, että emme joka hetki pysty vastaamaan puheluihin. Pyydämme jättämään viestin vastaajaan tai lähettämään tekstiviestin tai sähköpostia, jolloin palaamme asiaan mahdollisimman pian vapauduttuamme.

Päivitämme toimipisteemme aukioloajat aina viikoksi kerrallaan. Voit sopia satuloiden haku/palautusajan etukäteen muullekin ajankohdalle kuin aukioloaikoina, käytössämme on koodilukon takana oleva asiointipiste.

Asiointi myymälässä

Voit noutaa satuloita sovitukseen myymälästämme, tällöin suosittelemme täyttämään etukäteen Satulahaku-lomakkeen asioinnin nopeuttamiseksi ja hyvien vaihtoehtojen paikallaolon varmistamiseksi. Uusille asiakkaille suosittelemme myös asiakasrekisteriimme kirjautumista etukäteen. Mikäli olet ottanut satuloita kokeiluun aiemmin tai sinulla on meillä myyntivälityssatula, sinulla on jo olemassaoleva asiakasprofiili (tällöoin et voi perustaa uutta profiilia samalle sähköpostiosoitteelle). Ollessasi kirjautuneena järjestelmäämme, voit esimerkiksi tehdä satuloihin varauksia nettisivujen kautta, seurata oman myyntisatulasi kokeilutilannetta, päivittää omia tietojasi tai tallentaa hakuvahdin, jolloin saat ilmoituksen asettamiesi kriteerien mukaisten satuloiden saapumisesta valikoimaamme.

Helpoin ja nopein tapa löytää sopiva satula on tulla satulansovitukseen myymälään, jolloin käytössä ovat Hevosopiston ratsastusalueet ilman eri veloitusta. Käytössämme on myös talleilla kiertävä satula-auto, mikäli hevosen kuljettaminen toimipisteeseen ei ole mahdollista.

Pyrimme järjestämään satulansovitusaikoja joustavasti.

Vapaat sovitusaikamme näet varausjärjestelmästämme. Jos et löydä sopivaa aikaa, olethan yhteydessä toimipisteeseen. Kysy myös peruutusaikoja myymälästä! Jos tarvitset sovitusajan kahdelle hevoselle yhtäaikaa, sovi aika soittamalla myymälään. Ota sovitukseen mukaan vanha satula. satulahuopa, satulavyö ja muut koeratsastuksessa tarvittavat tarvikkeet. Ohjeita satulansovituksiin valmistautumiseen löydät linkistä.

Tervetuloa!

 

Henkilökunta

Palvelut

  • Voit noutaa satuloita kokeiluun myymälästä tai tilata satuloita kokeiluun Matkahuollon kautta! Henkilökuntamme neuvoo mielellään sopivan satulan valinnassa!
  • Myymälässämme kattava valikoima laadukkaita satulatarvikkeita.
  • Voit tulla hevosesi kanssa ammattitaitoiseen satulasovitukseen tai tarkistuttaa oman satulasi sopivuuden! Satulansovituksen hinta toimipisteessä on 40 € ja oman satulan sopivuuden tarkistus 30 € (Huom. Hevosopiston opiskelijoille ja Ypäjän Ratsastajien jäsenille jäsenetuna sovitus ja oman satulan tarkistus puoleen hintaan!)
  • Vuokrasatulan sopivuuden tarkistaminen toimipisteessä on aina maksutonta
  • Käytössämme ovat Hevosopiston maneesit ja kentät ilman eri veloitusta!
  • Satulaseppämme ei vieraile säännöllisesti Ypäjällä, mutta toimitamme satulasi tarvittaessa muihin toimipisteisiin muokkauksia varten.
  • Tuo satulasi myyntivälitykseen!
  • Huom! Toimipisteessä on mahdollista maksaa pankkikortilla. Alle 200 € laskutettavasta summasta perimme pienlaskutuslisän 5 €.

YHTEISTYÖ RUOTSISSA: Sadelmagasinet i Sverige Ab  |  www.sadelmagasinet.se