Satula.com yhteistyö

Anna von Wendt

Olen vuonna 1985 syntynyt kouluratsastaja, maanviljelijä ja kauppatieteiden kandidaatti. Olen ratsastanut koko ikäni ja kilpailin juniori-ikäisenä myös kenttä- ja esteratsastuksessa. Nykyään lajini on kouluratsastus ja kilpailen kansainvälisellä tasolla. Kuulun myös senioreiden A- maajoukkueeseen.

Asun avopuolisoni Joonas Orannan kanssa Björkbodassa, Kemiönsaarella jossa pidämme tallia ja valmennuskeskusta. Oman treenaamisen lisäksi ratsutan ja valmennan ratsukoita Björkbodassa sekä pidän kursseja ympäri Suomea. Ratsastuksen ja valmentamisen ohella pyöritän Björkbodan ruukinkartanoa, jossa on tänä päivänä hevosliiketoimintaa, maanviljelystä ja vapaa- ajan asuntojen vuokrausta.

Tällä hetkellä ykköshevoseni on ori Sir Fashion, joka on astunut vanhemman konkarin Denzelin saappaisiin onnistuneesti kaudella 2020 voittaen mm. SM kultaa. GP hevosten haastajiksi on nousemassa Schubert ja Sir Skyfall. Lisäksi tallissa on muita lupaavia hevosia.

Olen ratsastanut Childeric satuloilla jo yli 10 vuotta ja satula.comin tiimiin pääsin mukaan vuonna 2016. Käytän kaikilla hevosillani Childeric- satuloita, Fasulla ja Skylla on käytössä DNL ja Denzelillä DAC. Pidän Childericistä koska niissä on hyvä ja leveä selkätila hevoselle ja siinä on mukavan leveät paneelit. Merkillä on monia erilaisia malleja ja siitä syystä jokaiselle hevoselle löytyy sopiva satula. Lisäksi satulat hemmottelevat ratsastajaa: niissä on todella hyvä istua ja ovat todella kauniilta.

 

Kuvat: Heidi Lammi ja Kylli Tedre

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat