Satula.com yhteistyö

Maria Pyykönen

Olen kouluratsastaja ja eläinlääkäri Maria Pyykönen Hyvinkäältä. Päiväni kuluvat tallikäynneillä, ratsuttaessa, valmentaessa ja pari kertaa viikossa Hevosklinikka Orivetissa pääosin ontumatutkimuksia tehdessä. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, mutta palailen pikkuhiljaa töihin vuodelle 2021. Erityinen kiinnostuksen kohteeni on yhdistää osaamiseni eläinlääkärinä ja kouluratsastajana, ja parantaa tämän avulla sekä potilaideni että valmennusasiakkaitteni hevosten terveyttä ja kestävyyttä.

Edellisellä hevosellani Zelle saavutin senioreiden SM-pronssia vuosina 2018 ja 2019, ja kilpailimme kansainvälisesti GP-tasolla useana vuonna mm. Tallinna ja Helsinki Horse Showssa. Nyt ykköshevoseni on 10-vuotias Fürst Wild S, joka on nousemassa GP-tasolle. Keväällä 2020 olimme valmennusjaksolla Hollannissa maajoukkuevalmentaja Rien Van Der Schaftin luona. Toinen hevoseni on lupaava 8-vuotias hannovertamma La Belleza.

Olen ratsastanut Prestige-satuloilla jo monta vuotta, ja olen erittäin tyytyväinen! Valikoima on laaja, ja sieltä löytyy satula monenlaiseen selkään. Myös eläinlääkärin näkökulmasta Prestigen satuloissa on otettu sekä sään ja selkärangan vaatima tila että lanneselän kuormituksen vähentäminen hyvin huomioon. Satula.comin ammattitaitoinen ja ihana henkilökunta käy säännöllisesti tarkistamassa satuloideni istuvuuden, mikä on ensiarvoisen tärkeää tehdä usein, jotteivat hevoset pääse kipeytymään.

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat