Satula.com yhteistyö

Julia Engblom

Olen 27-vuotias esteratsastaja Salosta. Tällä hetkellä teen tallitöitä, valmennan ja ratsutan hevosia tallillamme Stall Engblomissa.

Meillä on 20 paikkainen talli, jota pyöritämme siskojeni Jennin ja Jasminin kanssa. Omia hevosia minulla on tällä hetkellä kaksi, Goldykaat ja La Dolce Vita HX. Olen kilpaillut 155cm tasolle asti, minulla on SM-mitaleja niin junnuista kuin nuorista ratsastajista, olen kilpaillut useana vuonna PM kilpailuissa ja olen mm. voittanut Volkswagen leading rider kilpailun vuonna 2016. Tulevaisuudessa haaveena on keskittyä nuoriin hevosiin ja niiden kehittämiseen omaan käyttöön sopiviksi!

Satulacomin ja Antareksen kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo muutaman vuoden. On hienoa kun taustalla on tiimi jonka kanssa löytää oikeanlaiset satulat niin ratsastajalle kuin hevosellekkin. Koska en ole itse kovin pitkä, niin minulle ei oikein sovi kovin isosiipiset satulat. Siksi olemme juuri hiljattain Satulacomin kanssa suunnitelleet minulle yksilöllisen antareksen satulan pienellä siivellä, joka kuitenkin istuu myös hevosilleni. Antareksen satulat ovat kaiken lisäksi todella kauniita!

Kuvat: Heidi Lammi

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat