Satula.com yhteistyö

Nimeni on Eemil Oinas, olen 18 -vuotias esteratsastaja.

Aloitin ratsastuksen ratsastuskoulussa vuonna 2010 Primus Tallilla Espoossa. Ensimmäinen oma hevonen saapui perheeseemme syksyllä 2015. Sen kanssa kilpailin seuratasolla 100cm luokkiin asti. Tällä hetkellä meillä on yksi oma hevonen, 10-vuotias ruuna Benjamin (A Big Boy x Verso de Paulstra), joka tuli perheeseemme hieman yli kolme vuotta sitten, loppukesästä 2017. Benjamin on kiltti, lähtee aina positiivisella asenteella töihin ja yrittää aina parhaansa. Se on myös osoittautunut yhteisen kilpailu-uramme aikana varovaiseksi ja kyvykkääksi hyppääjäksi. Kuluneella kaudella olen startannut junioreiden SM -kilpailut, sekä avoimia 130cm- ja 135cm -luokkia. Tulevaisuuden tavoitteita Benjaminin kanssa ovat 140cm -taso ja Nuorten ratsastajien luokat.

Hevosten kanssa pyrin aina hoitamaan asiat mahdollisimman hyvin ja huolellisesti, mutta silti ottamaan asiat rennosti. Hoidan itse hevoseni aina kun voin, ja autan mielelläni muitakin ihmisiä hevostensa kanssa, sekä ratsastan että hoidan. Pyrin kohtelemaan hevosia mahdollisimman kiltisti ja reilusti, mutta olen kuitenkin tarkka hevosten käytöksestä. Olen hyvin itsekriittinen ja pyrin aina oppimaan uutta, kehittymään ja tekemään asiat paremmin. Ratsastuksessa osaan olla vaativa hevosta sekä erityisesti itseäni kohtaan. Henkilökohtainen tavoitteeni on tulevaisuudessa päästä ulkomaiden GP -radoille, ja niin pitkälle kuin mahdollista.

Valitsin Renaissance -satulat, koska halusin mahdollisimman laadukkaan satulan, jota voin käyttää monilla eri hevosilla, ja joka kestää kovaa käyttöä vuosia. Henkilökohtainen estesatulani on Renaissance Flat Seat D PT L-siivellä. Valitsin juuri tämän satulan, sillä en pidä isoista polvi- tai pohjetuista, enkä myöskään kovin syvistä istuimista. Satulasta saa pienistä polvituista ja matalasta istuimesta huolimatta todella hyvin tukea. Satulassa on mukava istua, pääsen liikkumaan satulassa juuri sopivan verran, ennen kaikkea polvituki ei rajoita nousemista jalustimien varaan. Satulassa on pidennetty siipi, jonka ansiosta voin ratsastaa lyhyilläkin jalustimilla ilman, että jalkani tulevat yli siiven etureunasta ja polvituki häviää. Suosittelen Renaissance -satuloita lämpimästi kaikille!

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat