Satula.com yhteistyö

Olen Inna Ranta, vuonna 1993 syntynyt esteratsastaja ja kosmetologiyrittäjä.
 
Ratsastuksen aloitin 7-vuotiaana. Poni- ja juniorvuodet kilpailin kenttäratsastuksessa, jossa parhaimpiin saavutuksiin kuuluvat ponien SM-pronssi ja hopea sekä PM-edustukset. Junioreissa kansainväliset sijoitukset 1-2* kisoissa sekä suomenmestaruus kulta.
 
Kesällä 2011 kenttäratsastus sai jäädä ja siirryin rataesteisiin. Seuraavana vuonna voitimme Helsinki International Horse Show’ssa Amateur tourin kokonaiskilpailun silloisella hevosella. 
 
Tällä hetkellä hevosena minulla on vuonna 2010 syntynyt Flipper. Flipper tuli minulle vuoden 2016 alussa, jonka jälkeen olemme kilpailleet nuorten hevosten luokkien jälkeen avoimiin kansallisiin ja kansainvälisiin 130cm luokkiin asti. Tavoitteena nostaa tasoa ainakin 140cm luokkiin. 
 
Meillä käytössä on renaissance F2 DW jossa pääsee lyhyenäkin ihmisenä lähelle hevosta. Villapaneelit ovat erittäin pehmeät hevoselle ja mukautuvat hevosen selän mukaan. Satula on lisäksi todella laadukasta nahkaa.
 
Satulan sopivuus on ensisijaisen tärkeää, joten olen erittäin kiitollinen yhteistyöstä satulacomin ammattitaitoisen teamin tuesta! 
Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat