Satula.com yhteistyö

Teemu Ahtee

Terve! Olen Teemu, kouluratsastaja-valmentaja Espoosta. Sain ilokseni kutsun liittyä Satula.comin tiimiin keväällä 2020. Oma hevoseni on Sarotti, eli Seppo (Samarant-Don Gregory), 12-vuotias Oldenburg-ruuna. Seppo on koulutustasoltaan tällä hetkellä lähestymässä Prix St. Georgea. Mutta, niin kuin hevosilla välillä on tapana, päätti Seppo hieman loukata itseään. Kisakauden alkua pitää siis odotella jo tämänkin takia, koronasta puhumattakaan.

Satulana meillä on tällä hetkellä käytössä Prestige D2K Zero. Tutustuin D-sarjan satuloihin ensi kerran jo vuonna 2011, jolloin D1 oli tullut markkinoille. Olimme silloisen hevoseni kanssa Saksassa treenireissulla ja eräänä päivänä talliin saapasteli muuan Karsten Engelke. Ihmettelin, että näytät tietävän melko paljon tästä satulasta, johon hän vastasi, että kyllä, olen suunnitellut sen… Karstenin myyntipuheet ja oma kokemus satulan istuvuudesta hevoselle ja itselle tekivät vaikutuksen ja kaupat syntyivät! Sittemmin hevonen vaihtui ja välillä myös satulamerkki, mutta nyt kun Sepolla on D2, on kuin olisi tuttuun tuoliin istunut, pehmeä ja miellyttävä istuin, hyvät polvituet ja omille pitkille jaloille sopiva siipi. Ja hyvä lapatila sallii Sepon liikkua irtonaisesti!

Muutoin olemme kenties nähneet toisemme erilaisissa ratsastustapahtumissa, mm. Helsinki International Horse Showssa, Hevoset-messuilla, joiden juontaminen kuuluu myös toimenkuvaan. Ja jos näiltä touhuilta aikaa jää, pääsen katselemaan maailmaa lentokoneen ohjaamon ikkunoiden läpi.

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat