Satula.com yhteistyö

Riina Vihanto

Olen Riina Vihanto, paimiolainen III-koulutuomari, I-tason valmentaja ja talliyrittäjä. Kilpailen lisäksi omilla ja asiakkaiden hevosilla alue- ja kansallisella tasolla.

Hevoset ovat kuuluneet elämääni jo pikkutytöstä ja poniratsastajana kuuluin maajoukkueeseenkin. Hevosista tuli minulle osin ammatti kun perustin mieheni kanssa Korpimäen Ratsutilan vuonna 2012. Päätyöni on kuitenkin edelleen sukuni autokorjaamon konttorissa.

Minulle ja tallin asiakkaille on onni, että miltei naapurissa on Satula.comin toimipiste. Satula-asiointi käy siis tallimatkan varrella. Itse olen päässyt seuraamaan Satula.comin tarinaa jo sen alkuajoista lähtien, silloin kun yrityksellä oli vain Paimion toimipiste ja Marjan lisäksi yksi osa-aikainen työntekijä. Nykyisin nerokas satuloiden vuokrauspalvelu on monen asiakkaani suosima tapa varmistua satulan sopivuudesta ennen sen hankintaa. Satula.comin toimintaa onkin aina leimannut halu olla aallon harjalla ja tarjota asiakkailleen uusinta tietämystä. Lisäksi satulavalikoima on vertaansa vailla.

Tällä hetkellä ratsuinani toimivat 5-vuotias oma kasvatti MC Verde (Fürst Romancier-Frenchman) ja asiakkaani Pauliina Kyynäräisen lupaava sh-ruuna Haaveprinssi (Haavekuva-Hermeli). MC:llä on käytössä sen suoraan runkoon mainiosti istuva Equipe Glamour ja Haaveprinssillä Childeric DSC.

Jatkossa tiedossa on enemmänkin nuorten hevosten kouluttamista kun kotona olevista Verde-kasvateista useampikin alkaa tulla ratsastusikään. Tavoite on siis pysyä satulassa ja päästä iloisella mielellä esittämään hevosia myös kilpailuissa!

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat