Satula.com yhteistyö

Eveliina Talvio

Hei, Olen nuori esteratsastaja Kirkkonummelta.

Vuoden 2019 alusta olen asunut Hollannissa, täällä työskentelen Ben, Wim ja Gerco Schröderin BWG – Stables tallilla. Olen tallin ainoa ratsuttaja ja vastuullani on vaihdellen 10-12 hevosta, niin nuoria kuin vanhempiakin. Joka viikko käydään kilpailuissa, niin kansallisissa kuin kansainvälisissäkin. Yleensä alkuviikosta käydään pienemmissä kisoissa nuorempien sekä kokemattomampien hevosten kanssa, ja loppuviikosta suunnataan kansainvälisiin kisoihin kokeneempien hevosten kanssa.

Minulla on useampi SM -sekä PM-mitali, sekä voittoja ja sijoituksia kansainvälisesti 150-tasolla. Kun vanhempani kysyivät minulta lapsena ’’Mikä on suurin tavoitteesi?’’, vastasin aina ’’Kilpailla Olympialaisissa!’’. Ja se on säilynyt suurena haaveenani. Tulevaisuudessa haluan myös aloittaa oman kilpatalli-bisnekseni.

Suomessa perheelläni on oma yksityistalli Kirkkonummen Kylmälässä. Teemme myös pienimuotoista kasvatustoimintaa, keskimäärin noin neljä tai viisi varsaa vuosittain. Nämä varsat syntyvät minun sekä siskoni Johannan entisistä kilpahevos-tammoista. Aloitimme lupaavien kasvattiemme tiimoilta yhteistyön Schrödereiden kanssa, ja ensimmäinen perheeni nuorista hevosista on jo siirtynyt tänne Hollantiin.

Olen tehnyt yhteistyötä Satula.comin kanssa vuodesta 2016 saakka. Nimenomaan Satula.com tutustutti minut Amerigo-satulamerkkiin. Jo ensimmäisiä uusia Amerigo satuloitani sovitettaessa huomasin, kuinka hevoseni alkoivat liikkua vappaammin lavoistaan. Satulat on suunniteltu asettamaan ratsastajan paino siihen kohtaan hevosen selkää, missä sen on helpointa se kantaa. Tämä tarkoittaa, ettei ratsastaja sekä satula häiritse hevosen selänkäyttöä. Kun hevonen saa pyöristettyä selkänsä saa se takajalkansa paremmin alleen, näin ollen käyttäen enemmän takaosaansa työskennellessään.

Pidän satulan istuvuutta erittäin tärkeänä ja olen onnekas, että minulla ja hevosillani on Satula.comin kaltainen huippu-osaava tiimi tukenamme!

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat