Satula.com yhteistyö

Petra Heikkinen

Olen 29-vuotias esteratsastaja. Olen kotoisin Joensuusta, mutta hevoset ovat tuoneet minut jo 17-vuotiaana Etelä-Suomeen ja muutaman mutkan kautta päätynyt olen päätynyt Turkuun. Hevoseni asuvat tällä hetkellä Stall Engblomin tallilla Perniössä. Muutaman ammatin itselleni opiskelin, mutta hevoset ovat olleet ykkösjuttuni minun elämässä ja olen päätynyt jäämään alalle. Arkeni koostuu tallin teosta, ratsutuksista sekä valmennan ratsukoita. Viikon kohokohdat ovat viikonloppuisin olevat kilpailut!

Minulla on tällä hetkellä käytössäni neljä kilpahevosta. Kaikki hevoset ovat tulleet minulle nuorina, joten olen saanut kasvaa niiden kanssa tehtävien vaikeutuessa. Tällä kaudella olen voittanut suomen gp-sarjan145+150cm hevosella Q and Q dk z. Hands up voitti srl 100 sarjan 140 tasolla. Hurby sekä Alabama on menestynyt voittaen tällä kaudella 130-140 tasolla.

Satula.comin kanssa yhteistyö alkoi 2018. Käytössäni on Renaissancen satulat. Olen itse lyhyt, joten viihdyn satuloissa jossa pääsen lähelle hevosta. Renaissance on ensimmäinen satula, jossa sain lyhyet jalkani kylkiin kiinni, koska sitä satulaa saa poniratsastajan siivillä ilman liian pientä istuinta! Satulassa on myös muokattava runko, joten satuloita on helppo leventää ja kaventaa hevosten muuttaessa muotoaan tai niiden vaihtuessa. Satulan sopivuus niin ratsastajalle kuin hevoselle on tärkeää, koska molempien pitää olla tyytyväisiä työssä.

Olen onnekas kun minulla on Satulacomin tiimi ympärillä auttamassa sopivien varusteiden löytymisessä!

Kuvat: Heidi Lammi

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat