Satula.com yhteistyö

Arvi Martikainen

Heippa!

Olen Arvi. Yksi Suomen nuorimmista yrittäjistä, puhuja, somevaikuttaja ja etenkin vannoutunut hevosmies. Päälajini on kenttäratsastus.

Hevoset tulivat elämääni ollessani kahdeksanvuotias. Istuessani ensimmäisen tuntiponini selkään, tiesin välittömästi löytäneeni paikkani. Intohimoni ratsastusta kohtaan vei minut lopulta yritysmaailman maskotiksi Suomen nuorimpana yrittäjänä, tienatessasi rahaa ensimmäiseen kilpahevoseeni.

Nuoresta iästä huolimatta myös elämän varjopuolet ovat näyttäytyneet, ja niistä selvittyäni olen lupautunut antamaan kasvoni hevosalan kiusaamista vastaan. Etenkin haluan seisoa jokaisen poikaratsastajan takana ja toimia positiivisena hevosalan somepersoonana.

Satula.com on matkallani mukana jo kolmatta vuotta, ei pelkästään yhteistyökumppanina vaan myös ystävinä. Etenkin nuoren, kehittyvän hevosen kanssa satulanvuokrausmahdollisuus on palvelu vailla vertaa. Oikeat satula valinnat ovat myös varmasti tekijöinä siihen, että hevosillani ei ole koskaan ollut selän kanssa ongelmia.

Haluaisin vielä muistuttaa jokaista menestyksestä unelmoivaa seuraavalla lauseella:

” Voittajia ovat usein he, jotka nauttivat matkasta huipulle enemmän kuin itse päämäärän saavuttamisesta.”

Halauksin: Arvi ”KoruMies” Martikainen – Horseman and proud of it!

Amerigo satulat
Prestige satulat
Childeric satulat
Equipe satulat
equest satulat
Frank Baines satulat
passier satulat
Antares satulat
renassaince by prestige satulat
Kent & Masters satulat
Balck Country Satulat
erreplus satulat